Welkom bij onze klantenservice: account

 

Een account aanmaken

Er zijn twee manieren om een ToysGarden account aan te maken: Bovenin onze homepage staat een registreer knopje. En in ons bestelproces krijgt u ook deze mogelijkheid. U vult de gegevens in en de volgende keer kunt u eenvoudig inloggen als u de website bezoekt. Als u bent ingelogd kunt u razendsnel een bestelling plaatsen, een verlanglijstje samenstellen en delen met vrienden of familie. Verder hebben we regelmatig acties speciaal voor onze ToysGarden vaste klanten.

 

 

Inloggen op een account

Als u zich reeds hebt geregistreerd kunt u de volgende keer inloggen om direct gebruik te maken van bovengenoemde voordelen.

 

 

Wachtwoord vergeten

Klik hier dan sturen wij u een nieuw wachtwoord toe.

 

 

Wijzigen accountgegevens

Open hier uw accountgegevens om uw mailadres, wachtwoord of adresgegevens te wijzigen.

Je kan je persoonlijke gegevens bij ons laten wijzigen op basis van het correctierecht. Het is mogelijk om te achterhalen welke persoonlijke gegevens bij ons bekend zijn en waar ze precies voor gebruikt worden. Onvolledige of onjuiste informatie kan op deze manier worden hersteld of verwijderd.Het is mogelijk je te beroepen op het recht van verzet. Dit houdt in dat je als betrokkene of gemachtigde een verzoek kan doen tot beëindiging van de gegevensverwerking. Je dient dit te doen door een brief voorzien van een kopie van een geldig legitimatiebewijs te sturen naar onze klantenservice.

 

 

Privacy & Veiligheid

ToysGarden en haar medewerkers doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. ToysGarden garandeert dat de beveiliging van onze website van hoog niveau is en blijft. Uw privacy wordt op de volgende manieren beschermd:

-         Uw persoonlijke informatie wordt door ons nooit verkocht of doorgestuurd aan derden.

-         Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database

-         Uw transactiegegevens worden versleuteld over internet verzonden.

-         Wij gebruiken uw e-mailadres en telefoonnummer alleen om uw bestelling af te ronden.

-         Wij sturen alleen nieuwsbrieven nadat u zich hiervoor heeft ingeschreven.

-         Als u geen berichten meer van ons wenst te ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig hier uitschrijven.

-         Wenst u dat ToysGarden al uw gegevens verwijdert uit het systeem of wijzigt dan kunt u dat per mail, contactformulier of telefonisch aan ons doorgeven.

 

Om uw winkelmandje te kunnen opslaan maken wij gebruik van een zogenaamd Cookie. Daarnaast wordt er een cookie opgeslagen met uw klantgegevens, zodat u tijdens een nieuwe sessie niet opnieuw uw klantgegevens hoeft in te vullen binnen de bestelprocedure.

 

 << Terug naar het klantenservice overzicht

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.