Bontempi Mondpiano

Bontempi Mondpiano

Blaas in de piano en druk op de toetsen, hoor je het verschil in tonen? Net alsof het echt een piano is! Al snel speel je de mooiste liedjes.
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 6,25

Bontempi Mondpiano

  • Bontempi Mondpiano

Details

Vrolijk en kleurrijke mondpiano voor de jonge muziekliefhebber. Met behulp van de druk knoppen is het zeer eenvoudig om verschillende geluiden te produceren. De kleurrijke uitstraling van de mondpiano en het mooie geluid maken je dag weer helemaal goed. De mondpiano is gemaakt van een harde maar kindvriendelijke kunststof. Bijten op of in de mond hebben van deze materialen is niet schadelijk voor de kinderen. Dit muziekinstrument is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ademt jouw kind muziek? Dat is ideaal voor de ontwikkeling van je zoon of dochter. Helemaal als je je kind laat spelen met een van de speelgoedinstrumenten van Boltempi. Dit merk heeft alles in huis om een ware rockband te beginnen. Of een klassiek orkest. Hierdoor voelt jouw kind zich net de nieuwe One Direction of André Rieu. Muziek maken is voor de ontwikkeling van jouw kind erg nuttig. Je kleine krijgt hierdoor een betere motoriek en kan later makkelijker overstappen naar een echt instrument. De speelgoedinstrumenten van Boltempi zijn eenvoudig te bespelen. Ze zijn leuk voor ieder kind dat graag zelf muziek maakt en voor degene die het liefst in een groep speelt. Boltempi is daarom een onmisbaar merk bij jou thuis. Voortaan is het nooit meer stil in huis. André Rieu, move over!

 

- 4 toons
- kleur: zilver met gekleurde toetsen en mondstuk
- lengte: 36 cm
- materiaal: kunststof

Specificaties: Bontempi Mondpiano


Extra informatie

EAN code: 047663167336
Merk: Bontempi
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Kleur: Zilver
Afmetingen in cm. (LxBxH): 55 cm.
Materiaal: Kunststof
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 1
BTW-groep: Omzetbelasting 21%

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.