Dominion: Wie bouwt het mooiste koningkrijk?- Gezelschapsspel Basisspel

Dominion: Wie bouwt het mooiste koningkrijk?- Gezelschapsspel Basisspel

Dominion het koninkrijk is het complete basisspel en een inkomertje, vind je dit spel aantrekkelijk dan zijn er bijzonder veel uitbreidingen en kun je er nog heel lang op voortborduren. Maar met deze doos koop je dus een compeet en zelfstandig spel in de Deck-building serie van 999-games.

Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 39,95

Dominion: Wie bouwt het mooiste koningkrijk?- Gezelschapsspel Basisspel

  • Dominion: Wie bouwt het mooiste koningkrijk?-

Details

In het Dominion kaartspel probeer je tijdens het spel een zo sterk mogelijk deck te formeren, zodat jij aan het einde van het spel de meeste punten hebt. De kaarten in je deck rouleren steeds van je trekstapel naar je hand, waarna ze naar je aflegstapel gaan. Als je trekstapel leeg is, schud je je aflegstapel, zodat je weer een nieuwe trekstapel hebt. Elke beurt mag je 1 actie uitvoeren en 1 aankoop doen. De verschillende kaarten in je hand helpen je daarbij of kunnen dit aantal vermeerderen. Geldkaarten vormen je kapitaal voor die beurt. Met puntenkaarten kun je niets in je beurt, maar je hebt ze uiteindelijk wel nodig om het spel te winnen. Dominion bevat maar liefst 500 speelkaarten.

Dominion bevat puntenkaarten, geldkaarten en 25 verschillende actiekaarten. Elke beurt koop je er kaarten bij, waardoor je op jouw manier je doel kunt bereiken. Ga je voor een constructieve methode met de Smidse, het Dorp en de Markt, of probeer je het op een agressievere manier met de Dief, de Heks of de Militie? Omdat in elk spel maar 10 van de 25 actiekaarten worden gebruikt, is Dominion iedere keer weer anders.

Dominion is één van de weinige expertspellen die je binnen een half uur kunt spelen. En heb je wel meer tijd, dan speel je gewoon meerdere partijen achter elkaar! Geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Over 999 Games Uitgeverij van bord- en kaartspellen in de Benelux. Sinds 1998 heeft 999 Games meer dan 1000 bord- en kaartspellen uitgegeven. 999 Games streeft ernaar om zowel in uitvoering als inhoudelijk de hoogste kwaliteit te bieden. Daarbij wordt vooral aandacht geschonken aan originaliteit, herspeelbaarheid en de kwaliteit van het speelmateriaal. Het bekendste spel in het assortiment van 999 Games is De Kolonisten van Catan maar ook Carcassonne, Halli Galli, Regenwormen en De Weerwolven van Wakkerdam zijn ongekend populair.

Specificaties: Dominion: Wie bouwt het mooiste koningkrijk?- Gezelschapsspel Basisspel


Extra informatie

EAN code: 8717249192923
Merk: 999-games
Afmetingen in cm. (LxBxH): 20 x 20 x 4,7 cm
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Kleur: Multicolor
Materiaal: Karton
Veiligheid: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Gewicht: 1
Verzendkosten ToysGarden Nederland: 3,90 GLS 1 colli: tot 15 kg

Aanvullende producten

€ 9,95
€ 9,95
€ 9,95
€ 9,95
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.