Jan van Haasteren - Tin Box Carnaval (1000)

Jan van Haasteren - Tin Box Carnaval (1000)

Jan van Haasteren Carnaval is een van de drie puzzels uit de special edition serie uitgevoerd in luxe tinnen box!
Leeftijd: Volwassenen
Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 15,95

Jan van Haasteren - Tin Box Carnaval (1000)

Details

Jan van Haasteren Carnaval behoort tot de Jan van Haasteren special editions die zijn uitgevoerd in een mooie tinnen puzzelbewaardoos inclusief een speciaal certificaat ondertekend door Jan van Haasteren. Deze special edition serie mag bij de echte fan natuurlijk niet ontbreken.

De special-edition-tinnen-box uitvoering bestaat uit drie verschillende puzzels namelijk: (De oplage van deze special edition is beperkt dus op = op.)

- Jan van Haasteren Crazy Casino (1000) = limited edition 1

- Jan van Haasteren Carnaval (1000)  =limited edition 2

- Jan van Haasteren Biljart (1000) = limited edition 3 

Wij wensen u alvast veel puzzelplezier!

Een legpuzzel van Jan van Haasteren is een heerlijk ontspannen klusje om lekker voor jezelf te houden of samen met je huisgenoten te delen. De afbeeldingen van Jan van Haasteren puzzels zijn zo gedetailleerd en prachtig uitgewerkt, die laten zich bijna lezen als een boek, puzzelstukje voor puzzelstukje komt het hele verhaal in beeld. Niks is heerlijker om na een drukke dag de verwarming lekker op te draaien en met een kopje koffie aan de keukentafel te schuiven om weer verder te puzzelen, het besef van tijd en haast verdwijnt met het vorderen van de puzzel. Een legpuzzels zijn nou eenmaal erg verslavend om weer mee verder te gaan. Geniet van elk vrij momentje en rol de puzzel uit met de puzzelmat om even verder te puzzelen. En als je dan geen zin of geen tijd meer hebt is de puzzel ook zo weer onder het tafelkleed geschoven om binnenkort weer aan verder te puzzelen. Het blijft een leuk cadeautje voor in de zak van sinterklaas of onder de kerstboom of met verjaardagen. Als de dagen langer en donkerder worden en het weer is guur, dan is het goed vertoeven binnen deze legpuzzel van Ravensburger. Zeker in een wat groter huishouden zijn de grotere puzzels favoriet, want als het begin er eenmaal ligt, wordt er al snel aangeschoven om even mee te puzzelen. Soms wordt de nintendo even gelaten voor wat het is en schuiven zelfs de kinderen aan om even mee te puzzelen. En na de gedane arbeid is het nog even nagenieten. Maar daarna snel de doos weer in om binnenkort nog een keer te maken!

Specificaties: Jan van Haasteren - Tin Box Carnaval (1000)


Extra informatie

EAN code: 8710126170830
Merk: Jumbo
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Leeftijd: Volwassenen
Afmetingen in cm. (LxBxH): 68 x 49 cm
Kleur: Multicolor
Materiaal: Karton
Veiligheid: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.