Ravensburger tiptoi - Puzzel - Multiset

Ravensburger tiptoi - Puzzel - Multiset

Koop nu voordelig alledrie de tiptoi interactieve puzzels van Ravensburger: Het ridderkasteel, De Manege en De dierentuin in een complete set!
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 45,00

Ravensburger tiptoi - Puzzel - Multiset

Details

Heb je de Ravensburger Tiptoi stif al? En kan je geen genoeg krijgen van dit leuke interactieve leersysteem? En hou je ook erg van puzzelen? Dan hebben we hier een hele voordelige multiset met ALLE Ravensburger tiptoi puzzels die er maar zijn: Het Ridderkasteel, De manege en De dierentuin, alledrie puzzels van 104 stukjes van 49x36 cm en spelregels inbegrepen. Let op exclusief tiptoi stift.

Wat is tiptoi?

tiptoi is een innovatief interactief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven. Basis van de productserie is de tiptoi stift die voorzien is van de elektronica. Hij functioneert met alle tiptoi boeken, spellen en puzzels. Met de software op de stift kunnen zonder kosten, eenvoudig en veilig de audiobestanden van alle tiptoi producten van het internet worden gedownload.

tiptoi - De slimste stift ter wereld brengt leren tot leven

Leren was nog nooit zo leuk en levendig als met tiptoi, het interactieve leersysteem van Ravensburger! De unieke stift voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan een complete serie tiptoi producten: Tipt een kind op de tiptoi boeken, spellen en puzzels, dan komen deze op fascinerende wijze tot leven. Met de 4 rubrieken ontdekken, weten, vertellen en spelen bestuurd een kind de tiptoi beleving heel eenvoudig zelf! Bij ontdekken wordt het kind ondergedompeld in het thema en ontdekt hij sfeergeluiden en leert de personages kennen. Bij weten hoort hij interessante informatie, en wordt er dieper op het thema ingegaan. Bij vertellen komen de personages tot leven en vertellen spannende verhalen. Bij spelen maken we plezier!

Zo levendig was leren nog nooit!

En zeker ook niet zo veelzijdig. De intelligente elektronica in de stift zorgt keer op keer voor nieuwe verrassingen en afwisselende informatie. De ene keer verandert de tiptoi in een verhalenverteller of in een spelleider, en een andere keer vertelt hij vier- tot zesjarigen wat ze willen weten of hij stelt ze vragen en controleert de antwoorden. Zo weten de kinderen altijd of ze het goed of fout hadden en leren zo bij iedere tip met de tiptoi. En als de kinderen een keer geen zin hebben om te leren? Dan leren ze alsnog: Met fascinerende spellen leren ze vol plezier en motivatie.

Productbeschrijving

Maak eerst de drie puzzels van 104 stukjes en ga daarna op ondekkingsreis met je tiptoi stift!

Specificaties: Ravensburger tiptoi - Puzzel - Multiset


Extra informatie

EAN code: 4005556005471
Merk: Ravensburger - Tiptoi
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Kleur: Multicolor
Materiaal: Karton
Veiligheid: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.