Wasgij Mystery 7, Uitverkoop! (1000)

Wasgij Mystery 7, Uitverkoop! (1000)

Dit is één van de meest hilarische puzzelideeën ooit, waarover zelfs de beste puzzelaars hun hoofd zullen breken....want de plaat die je ziet op deze doos is niet de plaat die je puzzelt. Het is slechts een aanwijzing....
Leeftijd: Volwassenen
Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 15,95

Wasgij Mystery 7, Uitverkoop! (1000)

Details

De uitverkoop is altijd een dankbaar onderwerp voor chaotische tafrelen maar deze situatie is wel bijzonder explosief!! Prachtige glazen deuren en een verkoopster die de tijd aftelt tot de uitverkoop kan beginnen. Buiten zien we echter een uitzinnige mensenmassa klaar om de koopjes te bestormen. Hoe moet dit aflopen? Volg de aanwijzingen op de doos en puzzel je een weg naar het ontrafelen van dit mystery dat striptekenaar Graham Thompson in deze 7de wasgij Mystery getekend heeft!

Wasgij puzzels zijn ongekend populair, er zijn inmiddels 45 verschillende puzzels uitgebracht zoals: de hondenshow, de pitstop, chaos op de markt, tropisch zwemparadijs, zondagsrijders, verbouwinkje, antiekjacht, voetbalgekte, lopend buffet, stijldansen, dierenarts of onrust op de camping. Wordt ook fan van deze knotsgekke puzzels en spaar ze allemaal!

Als je Wasgij andersom schrijft staat er Jigsaw, het Engelse woord voor legpuzzel. Wasgij puzzels heb je in vele soorten en maten. De kleinste puzzels zijn 150 of 500 stukjes maar meestal hebben ze 1000 stukjes. Voor alle Wasgij puzzels geldt dat je niet puzzelt wat er op de doos staat, maar dat je je eigen verbeelding moet gebruiken om de puzzel op te lossen.

Er zijn drie varianten Wasgij puzzels: 1. Wasgij Original; Je puzzelt vanuit het oogpunt van de figuren van de puzzel. Je puzzelt bijvoorbeeld wat de goudvis vanuit de vissenkom ziet. 2. Wasgij Destiny; Je puzzelt de toekomst van de situatie die op de doos staat afgebeeld. Bijvoorbeeld er loopt een koe over de markt, je puzzelt hoe dit zal aflopen 3. Wasgij Mystery; Je puzzelt hoe het mysterie zal aflopen. Ontspannen kampeerders langs een strandje, wat gebeurt er als papa zijn visvangst zal binnenhalen? En dan zijn er ook nog een aantal Wasgij specials zoals de puzzelbal en de family puzzel. Op de doos en in de doos zitten een aantal hints om je op weg te helpen.

 Lees hier alles over Wasgij Puzzelen!

Alvast een kleine vooruitblik? Bekijk de Wasgij Mystery 7, Uitverkoop tips hier!

Specificaties: Wasgij Mystery 7, Uitverkoop! (1000)


Extra informatie

EAN code: 8710126122884
Merk: Jumbo
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Leeftijd: Volwassenen
Afmetingen in cm. (LxBxH): 68 x 49 cm
Kleur: Multicolor
Materiaal: Karton
Veiligheid: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Gewicht: 1
Verzendkosten ToysGarden Nederland: 3,90 GLS 1 colli: tot 15 kg

 

 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.