Wasgij Original 17. Stijldansen (1000)

Wasgij Original 17. Stijldansen (1000)

Dit is één van de meest hilarische puzzelideeën ooit, waarover zelfs de beste puzzelaars hun hoofd zullen breken....want de plaat die je ziet op deze doos is niet de plaat die je puzzelt. Het is slechts een aanwijzing....wat heeft striptekenaar Graham Thompson hier voor ons in petto?
Leeftijd: Volwassenen
Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 14,95

Wasgij Original 17. Stijldansen (1000)

  • Wasgij Original 17. Stijldansen (1000)
  • Wasgij Original 17. Stijldansen (1000)

Details

Wasgij 10 gaat over een paar dat aan het stijldansen is en ergens enorm van schrikken. Volg de aanwijzingen op de doos en puzzel het plaatje compleet zodat u weet waar deze meneer zo van schrikt!

In de plaatselijke dansclub is er een ware strijd ontstaan om te bepalen wie hun voetjes het beste van de vloer kunnen tillen. De Grote Danswedstrijd is het evenement van het jaar, maar er is één stel dat de feestelijkheden abrupt tot stilstand heeft gebracht en voor verschillende uitdrukkingen op het gezicht van de geschrokken toeschouwers heeft gezorgd. Eén jurylid heeft de tango met een 10/10 gewaardeerd, maar een ander jurylid is van ongeloof flauwgevallen. Maar wat maakt deze tango tot zo’n fiasco? Plaats jezelf achter de heren die naar het dansende paar kijken die een beetje van slag lijken te zijn en probeer je in te beelden waarom hun routine voor zoveel opschudding zorgt – dat is de puzzel die je moet maken.

Als je Wasgij andersom schrijft staat er Jigsaw, het Engelse woord voor legpuzzel. Wasgij puzzels heb je in vele soorten en maten. De kleinste puzzels zijn 150 of 500 stukjes maar meestal hebben ze 1000 stukjes. Voor alle Wasgij puzzels geldt dat je niet puzzelt wat er op de doos staat, maar dat je je eigen verbeelding moet gebruiken om de puzzel op te lossen. Er zijn drie varianten Wasgij puzzels: 1. Wasgij Original; Je puzzelt vanuit het oogpunt van de figuren van de puzzel. Je puzzelt bijvoorbeeld wat de goudvis vanuit de vissenkom ziet. 2. Wasgij Destiny; Je puzzelt de toekomst van de situatie die op de doos staat afgebeeld. Bijvoorbeeld er loopt een koe over de markt, je puzzelt hoe dit zal aflopen 3. Wasgij Mystery; Je puzzelt hoe het mysterie zal aflopen. Ontspannen kampeerders langs een strandje, wat gebeurt er als papa zijn visvangst zal binnenhalen? 4. En dan zijn er ook nog een aantal Wasgij specials zoals de puzzelbal en de family puzzel. Op de doos en in de doos zitten een aantal hints om je op weg te helpen. Wasgij puzzels zijn ongekend populair, er zijn inmiddels 44 verschillende puzzels uitgebracht zoals: de hondenshow, de pitstop, chaos op de markt, tropisch zwemparadijs, zondagsrijders, verbouwinkje, antiekjacht, voetbalgekte, lopend buffet, stijldansen, dierenarts of onrust op de camping. Wordt ook fan van deze knotsgekke puzzels en spaar ze allemaal!

Specificaties: Wasgij Original 17. Stijldansen (1000)


Extra informatie

EAN code: 8710126135013
Merk: Jumbo
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Leeftijd: Volwassenen
Afmetingen in cm. (LxBxH): 68 x 49 cm
Kleur: Multicolor
Materiaal: Karton
Veiligheid: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Gewicht: 1

 

 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.