Zorgenvriendje Polli - Knuffel - 42 cm

Zorgenvriendje Polli - Knuffel - 42 cm

“Wij nemen je zorgen weg!” is het motto van de Zorgenvriendjes. Ook jonge kinderen hebben hun eigen zorgen, angsten en behoeften die ze misschien niet altijd willen delen. Maar nu zijn daar de Zorgenvriendjes die nachtmerries, angsten en zorgen opeten!
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 29,75

Zorgenvriendje Polli - Knuffel - 42 cm

Details

Ik ben het, Zorgenvriendje Polli. Ik ben het leukste Zorgenvriendje met gekrulde oren. Ik vind het heerlijk om zorgen met esdoornsiroop te eten. Deze serie pluche knuffels neemt alle zorgen van kinderen weg. Alle Zorgenvriendjes hebben een mond die dichtgeritst kan worden. Daardoor kunnen kinderen hun problemen en angsten bij hun knuffels kwijt. Ze ritsen eenvoudigweg de mond van hun knuffel open en vertellen hun probleem of schrijven het op een briefje, dat ze in de mond van hun knuffel doen. Daarna kunnen ze deze weer dichtritsen. Dit lost het probleem natuurlijk niet op, maar geeft kinderen wel de kans om het van zich af te praten of schrijven. En, ouders die een briefje vinden, krijgen een idee van de angsten die hun kind bezighouden.

 

“Wij nemen je zorgen weg!” is het motto van de Zorgenvriendjes. Ook jonge kinderen hebben hun eigen zorgen, angsten en behoeften die ze misschien niet altijd willen delen. Maar nu zijn daar de Zorgenvriendjes! Met deze knuffels kunnen kinderen privé hun zorgen van zich af praten of schrijven. Ze doen hun geschreven of getekende zorgen eenvoudigweg in de mond van een Zorgenvriendje en sluiten de rits. Dit kan hen helpen zich beter te voelen. Ouders kunnen op deze manier de zorgen en angsten van hun kinderen te weten komen en eventuele problemen bespreekbaar maken. Bij ToysGarden koop je de verschillende Zorgenvriendjes Ed, Saggo, Biff, Schnulli, Om, Polli ,Rumpel, Sepp, Enno, Gump, Frula, Ernst, Bill, Betti en Flint. Prachtige knuffels die kinderen ook kunnen helpen bij hun problemen.

Specificaties: Zorgenvriendje Polli - Knuffel - 42 cm


Extra informatie

EAN code: 4001504423032
Merk: Schmidt
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Materiaal: Pluche
Kleur: Multicolor
Afmetingen in cm. (LxBxH): 37 x 24 x 7 cm
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Veiligheid: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Gewicht: 1
Verzendkosten ToysGarden Nederland: 3,90 GLS 1 colli: tot 15 kg

Aanvullende producten

€ 29,75
€ 16,95
€ 16,95
€ 16,95
€ 16,95
 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.