Axi houten speelkasteel Arthur

Axi houten speelkasteel Arthur

Dit prachtige kasteel is speciaal gemaakt voor stoere ridders en mooie prinsessen. Ridders, verdedig je kasteel! Bovenop kun je op de uitkijk staan en met pijl en boog het fort verdedigen tussen de spiekgaten door!
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: 3 weken


€ 749,00

Axi houten speelkasteel Arthur

Details

Dit prachtige kasteel is speciaal gemaakt voor stoere ridders en mooie prinsessen. Ridders, verdedig je kasteel! Bovenop kun je op de uitkijk staan en met pijl en boog het fort verdedigen tussen de spiekgaten door! Pas op want als de indianen het fort veroveren nemen ze de vlag mee! Wordt de aanval te heftig dan is er altijd nog een ontsnappingsmogelijkheid via de spannende glijbaan of het geheime luik onderin het fort!

Met een ruime afmeting van een meter bij een meter is dit kasteel groot genoeg om boven of beneden meubeltjes te plaatsen. De prinsessen kunnen dan hoog genoeg zitten om hun geheimen te delen zonder afgeluisterd te worden terwijl de ridders beneden deuren en luiken sluiten om hun snode plannen te smeden.

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de T&U-normering, een van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. Ze zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels, ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect van gemak niet vergeten. Ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn.

De AXI speelhuisjes worden geleverd in de blank/groen gebeitste kleuren zoals op de afbeeldingen weergegeven. Deze watergedragen beits is bedoeld om de duurzaamheid van het huisje te vergroten en is ongevaarlijk voor kinderen. De huisjes zijn bijzonder stevig en robuust zodat ze tegen een speelstootje kunnen.

Ook hebben AXI speelhuizen uitstekende garantievoorwaarden: bij juist gebruik is er een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.  

Specificaties: Axi houten speelkasteel Arthur


Extra informatie

EAN: 8715839025385
Merk: Axi
Verwachte Levertijd: 3 weken
Adviesleeftijd : Vanaf 3 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 102 x 102 x 195 cm
Materiaal: Hout
Kleur: Groen, Houtstructuur
Veiligheid: TÜV, CE en FCC keurmerk
Gewicht: 99.0000
Diameter in cm.: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%

Aanvullende producten

€ 14,95
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.