Axi huisje Alex

Axi huisje Alex

Axi huisje Alex heeft een schattig rond raampje boven de deur en is helemaal afgemaakt door de leuke openslaande raampjes.
Leeftijd: Vanaf 1 jaar
Levertijd: 2-5 werkdagen


€ 749,00

Axi huisje Alex

Details

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van een peuter/ kleuter. Het is hetzelfde maat huis als Julia, alleen heeft de Alex een uitbreiding in de vorm van een houten vloer met veranda waardoor je altijd droge voeten houdt! Alle raampjes zijn af te sluiten dus in dit huis zit je altijd lekker en droog. Dus wordt het met regenachtig weer te druk bij je ouders, hollen de tuin in naar je eigen speelhuis! Onder de overdekte veranda zit je zelfs buiten nog heerlijk droog.

Dit huisje heeft een schattig rond raampje boven de deur. Verder is het helemaal compleet met aan beide zijden openslaande zijraampjes, en openslaande luikjes aan de achterkant zodat het (sprookjes) gevaar aan alle kanten in de gaten gehouden kan worden. Breng een speelkleed of deken met wat kussens mee, een theeserviesje met wat koekjes en al je poppen en beren en organiseer een echte high tea voor al je visite want hier ben jij de gastheer/vrouw. Gezelliger kan toch bijna niet?

Vanaf nu beschik je ook over je eigen brievenbus dus de postbode weet je ook te vinden! Zet in je huisje een tafeltje onder het zijraam, verzamel al je rommeltjes bij elkaar en begin je eigen bazar! De dubbele openslaande zijramen lenen zich uitstekend om een goedlopend winkeltje te beginnen voor de jonge handelaars onder ons!

Het huisje is uit te breiden met allerlei extra’s zoals: krijtbord, verrekijker, lampje, deurbel, vloer, theeservies, keukentje, picknickset enz. Mocht het toch tijd worden voor een nieuwe uitdaging dan heeft dit huis nog vele uitbreidingsmogelijkheden. Een eerste mogelijkheid is uitbouwen naar huisje Tom met trap en mini-glijbaan. Voor nog meer uitdaging kan nog verder de hoogte in naar huisje Laura met lange glijbaan en helemaal compleet is het huisje als er bij Sarah ook nog een zandbak onder te vinden is! Zo is je vertrouwde huisje eenvoudig uit te breiden naar een nog completere variant. Zo lijkt het met een kleine upgrade weer een totaal nieuw huisje!

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de T&U-normering, een vna de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. Ze zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect van gemak niet vergeten. Ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzin is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de AXI speelhuizen makkelijk in elkaar te zetten zijn. Ook hebben AXI speelhuizen uitstekende garantievoorwaarden: bij juist gebruik is er een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.  

Specificaties: Axi huisje Alex


Extra informatie

EAN: 8717973930624
Merk: Axi
Verwachte Levertijd: 2-5 werkdagen
Adviesleeftijd : Vanaf 1 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 103 x 90 x 142 (binnenmaat)
Materiaal: Hout
Kleur: Groen, Houtstructuur
Veiligheid: TÜV en CE keurmerk
Gewicht: 99.0000
Diameter in cm.: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.