Axi huisje Emma

Axi huisje Emma

Speel samen met je vriendjes en vriendinnetjes Doornroosje of het verhaal van Hans en Grietje na! Knibbel knabbel knuisje wie kijkt daar door het spiekvenster?
Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: 3 weken


€ 1.299,00

Axi huisje Emma

Details

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van een peuter/ kleuter. Speel samen met je vriendjes en vriendinnetjes Doornroosje of het verhaal van Hans en Grietje na! Knibbel knabbel knuisje wie kijkt daar door het spiekvenster?

Emma is het grootste huisje uit de AXI-rij waardoor er heel veel speelgoed in past. In dit huis zit je altijd hoog en droog, dus wordt het met regenachtig weer te druk bij je ouders, hollen de tuin in naar je speelhuis, ramen en deuren dicht want vanuit het onderste raampje kun je naar buiten spieken en toch de hele omgeving in de gaten houden! Neem dus al je kussens, dekens, poppenbedjes, beren, vriendjes, vriendinnetjes en visite mee. Trek je mooiste kleren aan en neem je uitgebreidste theeservies (met koekjes!) mee voor een heerlijke middag in je eigen huisje want hier ben jij de gastheer/ vrouw!

Met de extra aanbouw geeft dit huisje zoveel ruimte dat een theevisite makkelijk uitgebreid kan worden met een complete logeerpartij! Niks kamperen in de tuin, iedereen kan blijven slapen in jouw eigen huis! En als iedereen ’s morgens wakker geworden is, hup via de glijbaan naar buiten en heerlijk ontbijten in het zonnetje! Met maar liefst zes raampjes en luikjes kan alles rond het huisje in de gaten gehouden worden! En met mooi weer kunnen alle raampjes en luikjes opengezet worden om al het (poppen) beddengoed eens heerlijk te luchten!

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de T&U-normering, een vna de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. Ze zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect van gemak niet vergeten. Ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzin is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de AXI speelhuizen makkelijk in elkaar te zetten zijn. Ook hebben AXI speelhuizen uitstekende garantievoorwaarden: bij juist gebruik is er een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.

Specificaties: Axi huisje Emma


Extra informatie

EAN: 8717973930761
Merk: Axi
Verwachte Levertijd: 3 weken
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 171 x 112
Materiaal: Hout
Kleur: Groen, Houtstructuur
Veiligheid: TÜV, CE en FCC keurmerk
Gewicht: 99.0000
Diameter in cm.: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Geen foto's of video's om te tonen

Aanvullende producten

€ 17,50
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.