Axi huisje Iris

Axi huisje Iris

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van kinderen. Iris is een extra ruim huisje waardoor er heel veel speelgoed in past.
Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: 3 weken


€ 999,00

Axi huisje Iris

Details

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van kinderen. Iris is een extra ruim huisje waardoor er heel veel speelgoed in past. Neem dus al je kussens, dekens, poppenbedjes, beren, vriendjes, vriendinnetjes en theevisite mee en waan je helemaal in de 1000-en-1-nacht sprookjessferen. Trek je mooiste kleren aan en neem je uitgebreidste theeservies (met koekjes!) mee voor een heerlijke middag in je eigen huisje want hier ben jij de gastheer/ vrouw! Maar pas op!! Ali Baba en de veertig rovers zijn in aantocht! Pak pijl en boog en verdedig het fort! Gelukkig is er altijd nog de nooduitgang via de glijbaan! De deur en de luikjes aan de zij- en achterkant kunnen open en dicht. Bij vochtig weer is het hele huisje af te sluiten waardoor het vocht buiten blijft. Het huisje is uit te breiden met allerlei extra’s zoals: krijtbord, brievenbus, verrekijker, lampje, deurbel, vloerbedekking, kussens, theeservies, keukentje, verkleedkleren, pijl en boog en alles wat maar bedacht kan worden om het fantasiespel verder te prikkelen!

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de T&U-normering, een vna de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. Ze zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect van gemak niet vergeten. Ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzin is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de AXI speelhuizen makkelijk in elkaar te zetten zijn. Ook hebben AXI speelhuizen uitstekende garantievoorwaarden: bij juist gebruik is er een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.  

Specificaties: Axi huisje Iris


Extra informatie

EAN: 8717973930747
Merk: Axi
Verwachte Levertijd: 3 weken
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 109 x 112
Materiaal: Hout
Kleur: Groen, Houtstructuur
Veiligheid: TÜV, CE en FCC keurmerk
Gewicht: 99.0000
Diameter in cm.: N/B
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Geen foto's of video's om te tonen

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.