Axi huisje Jesse

Axi huisje Jesse

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van een peuter/ kleuter. De Jesse is een extra ruim huisje waardoor er heel veel speelgoed in past.
Leeftijd: Vanaf 1 jaar
Levertijd: 3 weken


€ 849,00

Axi huisje Jesse

Details

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van een peuter/ kleuter. De Jesse is een extra ruim huisje waardoor er heel veel speelgoed in past. Neem dus al je kussens, dekens, poppenbedjes, beren, vriendjes, vriendinnetjes en theevisite mee en waan je helemaal in de 1000-en-1-nacht sprookjessferen. Trek je mooiste kleren aan en neem je uitgebreidste theeservies (met koekjes!) mee voor een heerlijke middag in je eigen huisje want hier ben jij de gastheer/ vrouw! Zet in je huisje een tafeltje onder het zijraam, verzamel al je rommeltjes bij elkaar en begin je eigen bazar! De dubbele openslaande zijramen lenen zich uitstekend om een goedlopend winkeltje te beginnen voor de jonge handelaars onder ons!

De deur en de luikjes aan de zij- en achterkant kunnen open en dicht. Bij vochtig weer is het hele huisje af te sluiten waardoor het vocht buiten blijft. Het huisje is uit te breiden met allerlei extra’s zoals: krijtbord, brievenbus, verrekijker, lampje, deurbel, vloer, theeservies, keukentje enz. Mocht het toch tijd worden voor een nieuwe uitdaging dan is het huisje eenvoudig uit te breiden naar de Iris variant. Met een complete vloer, veranda, hekje, trapje en glijbaan lijkt het met een kleine upgrade weer een compleet nieuw huisje!

Dit AXI speelhuisje is (liefst met twee personen) in een uurtje in elkaar te zetten.

 

Let op: dit speelhuisje is leverbaar vanaf 15 april.

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de T&U-normering, een vna de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. Ze zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect van gemak niet vergeten. Ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzin is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de AXI speelhuizen makkelijk in elkaar te zetten zijn. Ook hebben AXI speelhuizen uitstekende garantievoorwaarden: bij juist gebruik is er een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.  

Specificaties: Axi huisje Jesse


Extra informatie

EAN: 8717973930730
Merk: Axi
Verwachte Levertijd: 3 weken
Adviesleeftijd : Vanaf 1 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 109 x 112 x 167
Materiaal: Hout
Kleur: Groen, Houtstructuur
Veiligheid: TÜV, CE en FCC keurmerk
Gewicht: 99.0000
Diameter in cm.: N/B
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Geen foto's of video's om te tonen

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.