Axi huisje Marc

Axi huisje Marc

Dit huisje staat garant voor eindeloos samen klimmen, glijden en een fort van zand bouwen in de zandbak onder het huis. Vergeet vooral ’s nachts niet de meegeleverde zandbakhoes over de zandbak te doen, zodat de kat van de buren jullie fort niet kan veroveren…
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: 3 weken


€ 1.499,00

Axi huisje Marc

Details

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van een kind. In dit extra hoge huisje voel je je net Pluk van de Petteflet, klaar om het huisje helemaal naar eigen smaak in te richten! Dit huisje is de laatste en meest uitgebreide in de Milan-Stef-Sophie-Marc reeks en dus bedoeld voor de iets oudere kinderen van 4-10 jaar.

Het is het meest complete huisje dat de hele AXI-serie u te bieden heeft en een van de grotere houten speelhuizen op de markt. Marc staat hoog en droog en alle ramen en deuren kunnen dicht waardoor het binnen altijd droog blijft. Dus wordt het met regenachtig weer te druk bij je ouders, hollen de tuin in naar je speelhuis, ramen en deuren dicht want door de vele raampjes kun je toch de hele omgeving in de gaten houden! En op de overdekte veranda kun je ook met slecht weer heerlijk buiten zitten en hoog uitkijken over de tuin. Neem dus al je kussens, dekens, poppenbedjes, beren, vriendjes, vriendinnetjes en visite mee. Trek je mooiste kleren aan en neem je uitgebreidste theeservies (met koekjes!) mee voor een heerlijke middag in je eigen huisje want hier ben jij de gastheer/ vrouw! Organiseer een high tea in je eigen huis. Bak de lekkere koekjes en nodig je vriendinnen uit. Gezellig kletsen en roddelen, in dit speelhuis kun je elkaar de mooiste verhalen en geheimen vertellen: met de ramen en deur dicht zit je lekker hoog en veilig zodat niemand jullie kan afluisteren!

Maar pas op!! Ali Baba en de veertig rovers zijn in aantocht! Pak pijl en boog en verdedig het fort! Gelukkig is er altijd nog de nooduitgang via de glijbaan! Als grootste uit de hele rij geeft dit huisje zoveel ruimte dat een theevisite makkelijk uitgebreid kan worden met een complete logeerpartij! Niks kamperen in de tuin, iedereen kan blijven slapen in jouw eigen huis, chips, limonade en lekkers inslaan en tijd voor een pyamaparty! En als iedereen ’s morgens wakker geworden is, is het heerlijk ontbijten in het zonnetje voor je eigen huisje! Het huisje is uit te breiden met allerlei extra’s zoals: krijtbord, verrekijker, lampje, deurbel, vloerbedekking, theeservies, keukentje, verkleedkleren, pijl en boog en alles wat maar bedacht kan worden om het fantasiespel verder te prikkelen!

Dit is de uitgebreidste variant uit deze serie die helemaal compleet geleverd wordt met zandbak, waar je heerlijk uit de felle zon je zandtaartjes kunt bakken, om ze vervolgens boven in je eigen bed-and-breakfast aan familie en vrienden uit te serveren! Dit huisje staat garant voor eindeloos samen klimmen, glijden en een fort van zand bouwen in de zandbak onder het huis. Vergeet vooral ’s nachts niet de meegeleverde zandbakhoes over de zandbak te doen, zodat de kat van de buren jullie fort niet kan veroveren…of is dat een goeie reden om het fort ook ‘s nachts te blijven bewaken?

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de T&U-normering, een van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. Ze zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels, ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect van gemak niet vergeten. Ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn.

De AXI speelhuisjes worden geleverd in de blank/groen gebeitste kleuren zoals op de afbeeldingen weergegeven. Deze watergedragen beits is bedoeld om de duurzaamheid van het huisje te vergroten en is ongevaarlijk voor kinderen. De huisjes zijn bijzonder stevig en robuust zodat ze tegen een speelstootje kunnen.

Ook hebben AXI speelhuizen uitstekende garantievoorwaarden: bij juist gebruik is er een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.  

Specificaties: Axi huisje Marc


Extra informatie

EAN: 8717973930686
Merk: Axi
Verwachte Levertijd: 3 weken
Adviesleeftijd : Vanaf 3 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 115 x 175 x 294 cm
Materiaal: Hout
Kleur: Groen, Houtstructuur
Veiligheid: TÜV, CE en FCC keurmerk
Gewicht: 99.0000
Diameter in cm.: N/B

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.