Axi huisje Milan

Axi huisje Milan

Dit huisje staat direct op de grond en heeft een schattig rond raampje boven de deur. Verder is het helemaal compleet met aan beide zijden openslaande zijraampjes, en openslaande luikjes aan de achterkant zodat het (sprookjes) gevaar aan alle kanten in de gaten gehouden kan worden
Leeftijd: Vanaf 1 jaar
Levertijd: 3 weken


€ 999,00

Axi huisje Milan

Details

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van een kind. Dit huisje staat direct op de grond en heeft een schattig rond raampje boven de deur. Verder is het helemaal compleet met aan beide zijden openslaande zijraampjes, en openslaande luikjes aan de achterkant zodat het (sprookjes) gevaar aan alle kanten in de gaten gehouden kan worden. Doe snel de ramen en deuren dicht zodat de boze heks niet binnen kan komen!Vanaf nu beschik je ook over je eigen brievenbus dus de postbode weet je ook te vinden!

Milan, het grote broertje van Julia, is het grootste huisje uit de AXI-rij waardoor er heel veel speelgoed in past. Neem dus al je kussens, dekens, poppenbedjes, beren, vriendjes, vriendinnetjes en visite mee. Trek je mooiste kleren aan en neem je uitgebreidste theeservies (met koekjes!) mee voor een heerlijke middag in je eigen huisje want hier ben jij de gastheer/ vrouw! Het interieur kan compleet gemaakt worden met de ZidZed picknickset in bijpassend hout zodat alle visite ruim kan plaatsnemen. Door het grote houten vloeroppervlak geeft huisje Milan zoveel ruimte dat een theevisite makkelijk uitgebreid kan worden met een complete logeerpartij! Niks kamperen in de tuin, iedereen kan blijven slapen in jouw eigen huis! En als iedereen ’s morgens wakker geworden is, is het heerlijk ontbijten in het zonnetje voor het huisje want de ZidZed picknickset kan net zo makkelijk naar buiten verplaatst worden. Met zoveel raampjes en luikjes kan alles rond het huisje in de gaten gehouden worden! De deur en de luikjes aan de zij- en achterkant kunnen open en dicht.

Bij vochtig weer is het hele huisje af te sluiten, omdat er een complete houten ondervloer in ligt blijft het binnen goed droog. En op de mini-veranda kun je zelfs met nat weer heerlijk droog buitenzitten. De ruime dakoversteek, het kleine ronde raampje boven de voordeur, de kleine venstertjes en de paneeldeur geven dit huisje een karakteristiek uiterlijk. Het huisje is uit te breiden met allerlei extra’s zoals: krijtbord, verrekijker, lampje, deurbel, vloer, theeservies, keukentje, verkleedkleren, pijl en boog en alles wat maar bedacht kan worden om het fantasiespel verder te prikkelen!

Zet in je huisje een tafeltje onder het zijraam, verzamel al je rommeltjes bij elkaar en begin je eigen bazar! De dubbele openslaande zijramen lenen zich uitstekend om een goedlopend winkeltje te beginnen voor de jonge handelaars onder ons! Mocht het toch tijd worden voor een nieuwe uitdaging dan heeft dit huis nog vele uitbreidingsmogelijkheden. Een eerste mogelijkheid is uitbouwen naar huisje Stef (glijbaan120 cm) met trap en mini-glijbaan. Voor nog meer uitdaging kan nog verder de hoogte in naar huisje Sophie (glijbaan 180 cm) met lange glijbaan en helemaal compleet is het huisje als er bij Marc (glijbaan 220 cm) ook nog een zandbak onder te vinden is! Zo is je vertrouwde huisje eenvoudig op te hogen en uit te breiden naar een nog completere variant.

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de T&U-normering, een van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. Ze zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels, ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect van gemak niet vergeten. Ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn.

De AXI speelhuisjes worden geleverd in de blank/groen gebeitste kleuren zoals op de afbeeldingen weergegeven. Deze watergedragen beits is bedoeld om de duurzaamheid van het huisje te vergroten en is ongevaarlijk voor kinderen. De huisjes zijn bijzonder stevig en robuust zodat ze tegen een speelstootje kunnen.

Ook hebben AXI speelhuizen uitstekende garantievoorwaarden: bij juist gebruik is er een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.  

Specificaties: Axi huisje Milan


Extra informatie

EAN: 8717973930723
Merk: Axi
Verwachte Levertijd: 3 weken
Adviesleeftijd : Vanaf 1 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 171 x 112 x 175 cm
Materiaal: Hout
Kleur: Groen, Houtstructuur
Veiligheid: TÜV, CE en FCC keurmerk
Gewicht: 99.0000
Diameter in cm.: N/B
BTW-groep: Omzetbelasting 21%

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.