Axi huisje Robin

Axi huisje Robin

Speel samen met je vrienden Robin Hood of het verhaal van Doornroosje. Klim op de trap naar het zolderkamertje en kus Doornroosje wakker….in dit schattige huisje met scheve houten raampjes en deur wordt elk sprookje werkelijkheid.
Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: 3 weken


€ 699,00

Axi huisje Robin

Details

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van een peuter/ kleuter. Speel samen met je vrienden Robin Hood of het verhaal van Doornroosje. Klim op de trap naar het zolderkamertje en kus doornroosje wakker….in dit schattige huisje met scheve houten raampjes en deur wordt elk sprookje werkelijkheid.

Robin is het meest compacte huisje uit de serie maar wel al met de veranda verhoging uitbreiding. Het is hetzelfde maat huis als de Alice, alleen heeft de Robin een uitbreiding in de vorm van een houten vloer, veranda, hekje, glijbaan en trapje. Zeker de glijbaan staat garant voor uren speelplezier!

De bij te bestellen picknicktafel past in het speelhuisje om heerlijk buiten het gezichtsveld van papa en mama thee te serveren voor je vriendjes en vriendinnetjes maar kan net zo makkelijk voor het huisje gezet worden om even heerlijk in het zonnetje voor je eigen huisje te vertoeven!

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de T&U-normering, een vna de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. Ze zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect van gemak niet vergeten. Ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzin is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de AXI speelhuizen makkelijk in elkaar te zetten zijn. Ook hebben AXI speelhuizen uitstekende garantievoorwaarden: bij juist gebruik is er een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.  

Specificaties: Axi huisje Robin


Extra informatie

EAN: 8717973930709
Merk: Axi
Verwachte Levertijd: 3 weken
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 103 x 90 x 199
Materiaal: Hout
Kleur: Groen, Houtstructuur
Veiligheid: TÜV, CE en FCC keurmerk
Gewicht: 99.0000
Diameter in cm.: N/B
BTW-groep: Omzetbelasting 21%

Axi huisje Robin

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.