Axi huisje Stef

Axi huisje Stef

Stef staat hoog en droog en alle ramen en deuren kunnen dicht waardoor het binnen altijd droog blijft. Dus wordt het met regenachtig weer te druk bij je ouders, hollen de tuin in naar je speelhuis, ramen en deuren dicht want door de vele raampjes kun je toch de hele omgeving in de gaten houden!
Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: 3 weken


€ 1.299,00

Axi huisje Stef

Details

Deze bijzonder vormgegeven speelhuisjes staan niet alleen sprookjesachtig in uw tuin maar sluiten ook naadloos aan bij het fantasiespel van kinderen. Tom staat hoog en droog en alle ramen en deuren kunnen dicht waardoor het binnen altijd droog blijft. Dus wordt het met regenachtig weer te druk bij je ouders, hollen de tuin in naar je speelhuis, ramen en deuren dicht want door de vele raampjes kun je toch de hele omgeving in de gaten houden!

Neem dus al je kussens, dekens, poppenbedjes, beren, vriendjes, vriendinnetjes en visite mee. Trek je mooiste kleren aan en neem je uitgebreidste theeservies (met koekjes!) mee voor een heerlijke middag in je eigen huisje want hier ben jij de gastheer/ vrouw! Maar pas op!! Ali Baba en de veertig rovers zijn in aantocht! Pak pijl en boog en verdedig het fort! Gelukkig is er altijd nog de nooduitgang via de glijbaan! Het huisje is uit te breiden met allerlei extra’s zoals: krijtbord, brievenbus, verrekijker, lampje, deurbel, vloer, theeservies, keukentje, verkleedkleren, pijl en boog en alles wat maar bedacht kan worden om het fantasiespel verder te prikkelen!

Met een hoogte van 58 cm (glijbaan 120 cm lang) is het ook voor de allerkleinste nog een heel veilig huisje. En als de kinderen groter groeien kan het huisje worden uitgebouwd naar de Sophie met een hoogte van 98 cm (glijbaan 180 cm) of zelfs de Marc met een hoogte van 118 cm (glijbaan 220 cm) en een zandbak eronder! Zo is je vertrouwde huisje eenvoudig uit te breiden naar een nog hogere of completere variant.

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de T&U-normering, een van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. Ze zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels, ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect van gemak niet vergeten. Ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn.

De AXI speelhuisjes worden geleverd in de blank/groen gebeitste kleuren zoals op de afbeeldingen weergegeven. Deze watergedragen beits is bedoeld om de duurzaamheid van het huisje te vergroten en is ongevaarlijk voor kinderen. De huisjes zijn bijzonder stevig en robuust zodat ze tegen een speelstootje kunnen.

Ook hebben AXI speelhuizen uitstekende garantievoorwaarden: bij juist gebruik is er een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.  

Specificaties: Axi huisje Stef


Extra informatie

EAN: 8717973930662
Merk: Axi
Verwachte Levertijd: 3 weken
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 115 x 175 x 236 cm
Materiaal: Hout
Kleur: Houtstructuur, Roze
Veiligheid: TÜV, CE en FCC keurmerk
Gewicht: 99.0000
Diameter in cm.: Nee

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.