Bontempi Saxofoon met 4 tonen - Op kaart

Bontempi Saxofoon met 4 tonen - Op kaart

Saxofoon van het Italiaanse merk Bontempi, voor de jonge muziekliefhebber. Door de 4 grote drukknoppen is het erg makkelijk om verschillende geluiden te produceren. Vervaardigd van kunststof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Verpakt op blisterkaart.

Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 12,95

Bontempi Saxofoon met 4 tonen - Op kaart

Details

Een professioneel uitziende saxofoon voor de jonge muziekliefhebber bevat 4 knoppen. Met behulp van de drukknoppen is het zeer eenvoudig om verschillende geluiden te produceren. De professionele uitstraling van de saxofoon en het mooie geluid maken je dag weer helemaal goed. De saxofoon is gemaakt van een harde kindvriendelijk kunststof. Het in de mond hebben of zelfs bijten op deze materialen is niet schadelijk voor kinderen.

De gekleurde knoppen op de saxofoon corresponderen met toonhoogten, hierdoor kunnen kinderen op speelse wijze al snel een liedje leren spelen zonder dat daarbij noten gelezen hoeven worden

Ademt jouw kind muziek? Dat is ideaal voor de ontwikkeling van je zoon of dochter. Helemaal als je je kind laat spelen met een van de speelgoedinstrumenten van Boltempi. Dit merk heeft alles in huis om een ware rockband te beginnen. Of een klassiek orkest. Hierdoor voelt jouw kind zich net de nieuwe One Direction of André Rieu. Muziek maken is voor de ontwikkeling van jouw kind erg nuttig. Je kleine krijgt hierdoor een betere motoriek en kan later makkelijker overstappen naar een echt instrument. De speelgoedinstrumenten van Boltempi zijn eenvoudig te bespelen. Ze zijn leuk voor ieder kind dat graag zelf muziek maakt en voor degene die het liefst in een groep speelt. Boltempi is daarom een onmisbaar merk bij jou thuis. Voortaan is het nooit meer stil in huis. André Rieu, move over!

 

- 4 toons
- kleur: zilver met gekleurde toetsen en mondstuk
- lengte: 36 cm
- materiaal: kunststof

Specificaties: Bontempi Saxofoon met 4 tonen - Op kaart


Extra informatie

EAN: 0047663144955
Merk: Bontempi
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 3 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 37cm
Materiaal: Kunststof
Kleur: Zilver
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 1
Diameter in cm.: Nee

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.