Etan 1075 inbouwkit 2,30 x 3,00m

Etan 1075 inbouwkit 2,30 x 3,00m

Om uw trampoline na het ingraven netjes en veilig af te werken is er voor ieder type trampoline een inbouwkit beschikbaar, deze worden ook wel ingroundkit genoemd. De inbouwkit bestaat uit losse platen met gaten daarin. Deze worden rondom de trampoline bevestigd tot een hoogte van zo'n 20 a 30cm.
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: 6-9 werkdagen


€ 177,95

Etan 1075 inbouwkit 2,30 x 3,00m

Details

De Etan Inbouwkit 3,05 x 2,30m is gemaakt om uw rechthoekige trampoline mooi afgewerkt te kunnen ingraven. Door de inbouwkit krijgt de trampoline een mooie groene rand, waardoor er geen kinderen, huisdieren of speelgoed meer onder de trampoline kunnen komen. Het voordeel van ingraven is dat de trampoline veiliger wordt voor vallen. Een ingegraven trampoline oogt over het algemeen mooier in de tuin. Tevens wordt de drempel hierdoor letterlijk en figuurlijk verlaagt om hem te gaan gebruiken.

Deze inbouwkit bestaat uit 11 losse polyethyleen platen van 110 x 50cm. Hierin bevinden zich ronde gaten waardoor de lucht kan ontsnappen die tijdens het springen wordt verplaatst. Doordat de lucht kan ontsnappen blijft de springkracht van de trampoline behouden.

De platen dienen met de meegeleverde montageschroeven en bitje in de buis te worden geschroefd. De platen zijn lang genoeg, zodat ze met een kleine overlap gemonteerd kunnen worden.

Voor meer informatie over veiligheid kijk op onze trampoline veiligheidspagina en voor het ingraven, vindt u meer informatie op de trampoline ingraaf pagina.

Specificaties: Etan 1075 inbouwkit 2,30 x 3,00m


Extra informatie

EAN: Nee
Merk: Etan
Verwachte Levertijd: 6-9 werkdagen
Diameter in cm.: Trampoline Rechthoek
Afmetingen in cm. (LxBxH): 11 stuks (110 x 50 x 5cm)
Lengte veren: N/B
Garantie veren: N/B
Garantie springmat: N/B
Kleur: Groen
Adviesleeftijd : Vanaf 3 jaar
Materiaal: Kunststof
Gewicht: 15.0000
Geen foto's of video's om te tonen

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.