Exit Kickback Rebounder XL (164 x164 cm)

Exit Kickback Rebounder XL (164 x164 cm)

De Exit Kickback XL is een heerlijke partner om een balletje mee te trappen op de verloren uurtjes in de achtertuin! Deze extra grote rebounder is maar liefst 164x164cm groot, niet te missen dus. Hij is in diverse standen te verstellen en kan middels wieltjes eenvoudig verplaatst worden.
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 239,00

Exit Kickback Rebounder XL (164 x164 cm)

  • Exit Kickback Rebounder XL (164 x164 cm)

Details

De EXIT Kickback Rebounder XL is een ultiem artikel om je bal 'skills' mee te trainen. Je kan met de Kickback Rebounder XL namelijk verschillende elementen van balsporten trainen, zoals passen, schieten, aannemen, keepen, gooien en koppen. 

De Rebounder is geschikt voor vele sporten:
- Voetbal (passen, schieten, aannemen, keepen, koppen)
- Volleybal (slaan, ontvangen, passen)
- Handbal (gooien, vangen, keepen)
- Waterpolo (gooien, vangen, keepen)
- Tchouckball Schiet of gooi de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug. 

Oefen je keeperskills of plaats de Rebounder naast de goal en volleer en schiet de terugkaatsende bal vol op doel! Hiermee is het een artikel wat niet alleen leuk is voor in de tuin, maar ook voor op de sportvereniging! De Kickback Rebounder XL heeft een afmeting van 164x164cm. Een fraai formaat dus! En uiteraard is de hoek van de rebounder in te stellen tussen 35° en 90°, en dat in meer dan 10 stappen. Zo is de Kickback Rebounder geschikt voor allerlei trainingen. 

Het instellen van de hoek is in een handomdraai gedaan, waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden. Met de quick-release wielen staat de Rebounder XL stevig tijdens gebruik en is deze eenvoudig te verplaatsen na gebruik. 

De Rebounder is prachtig vormgegeven en zeer robuust. Het metaal is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Dubbele bescherming dus! Het rebound net is strak gespannen met sterke elastieken, die ervoor zorgen dat de Kickback Rebounder een stille maar zeer krachtige rebound geeft. De Kickback Rebounder XL is fraai afgewerkt met een hoogwaardige PVC afdekrand.

De Exit Kickback Rebounder L is de grotere versie van de Rebounder M. Het principe van de Rebounder is hetzelfde, alleen deze heeft een grotere formaat. De Rebounder is het ideale trainingsmiddel om je favoriete balsport op verschillende aspecten te trainen. Van de voetbalsport is het bijvoorbeeld mogelijk om het passen, schieten, aannemen en koppen te trainen. Daarnaast is de Rebounder geschikt voor de volgende sporten:

- Voetbal (passen, schieten, aannemen, keepen, koppen)

- Volleybal (slaan, opvangen, passen)

- Handbal (gooien, vangen, keepen)

- Waterpolo (gooien, vangen, keepen)

- Tchoukball

De Rebounder is een net dat strak gespannen zit in een frame. Dit net is gespannen met elastieken waardoor het net een grote veerkracht krijgt. Als je de bal in het net schiet zal deze met een verassende snelheid terug komen. Er zijn talloze mogelijkheden voor de Rebounder van Exit, hij is perfect voor een keeperstraining of om een kaatsende bal vanuit de lucht op goal de schieten. Het is dan ook niet alleen leuk voor in de achtertuin, maar ook voor op de sportvereniging. 

De Exit Kickback Rebounder L heeft een afmeting van 124 x 124 cm. Tevens is de hoek van de Rebounder in te stellen tussen de 35 en 90 graden, en dat in meer dan 10 verschillende standen. Hierdoor is de Rebounder geschikt voor vele verschillende trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gebeurd, waardoor je snel over kan stappen naar een andere training.

Exit heeft de Rebounder prachtig vormgegeven. Hij heeft een prachtig gegalvaniseerd en gepoedercoat frame, dit geeft een dubbele bescherming. Tevens is de Rebounder zeer robuust. Het net is strak gespannen dankzij sterke elastieken, dit zorgt voor een stille maar krachtige rebound. Daarnaast is de Exit Kickback Rebounder L afgewerkt met een PVC afdekrand en wordt hij geleverd met twee grondankers om hem vast te zetten.

Specificaties:
- Gewicht Exit Kickback Rebounder L: 15,5 kg
- Afmetingen Exit Kickback Rebounder L: 124 x 124 cm 
- Gewicht verpakking: 18,5 kg
- Afmetingen verpakking: 129 x 74.5 x 11 cm  

Garantie:
- Frame 2 jaar
- Net 3 maanden
- Overige onderdelen 3 maanden

Specificaties: Exit Kickback Rebounder XL (164 x164 cm)


Extra informatie

EAN: 8718469463862
Merk: EXIT Toys
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 4 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 164x164cm
Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 1
Diameter in cm.: Nee

Aanvullende producten

€ 169,00
€ 299,00
 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.