Game On Sport Mega Flash Trampoline 366cm Blauw

Game On Sport Mega Flash Trampoline 366cm Blauw

Ronde Mega Fun trampoline van Game On Sport. Deze trampoline heeft een doorsnee van 366cm en heeft een groen randkussen.
Leeftijd: Vanaf 1 jaar
Levertijd: 2-5 werkdagen


€ 249,00

Game On Sport Mega Flash Trampoline 366cm Blauw

Details

Degelijke ronde trampoline van 366cm doorsnede en een blauwe veiligheidsrand.

Voor kinderen is trampolinespringen een geweldige ervaring. Ze zijn in de lucht op een hoogte die normaal gesproken niet mogelijk is. Je voelt je als een vogel in de lucht, lekker buiten in de frisse lucht met de wind door je haren en het zonnetje op je gezicht. Afzetten en hup...hoog, steeds hoger zweven. Alleen al het gevoel dat het geeft in je buik en de adrenaline die je aanmaakt zorgen dat je er blij en energiek van wordt.

Begin met een salto, gestrekt of gehurkt en probeer steeds nieuwe sprongen uit: wentelen, draaien, schroeven alles kun je leren. Bij ons is ook een bounceboard verkrijgbaar waarmee je de coolste snowboardtrucs alvast op je trampoline kunt oefenen wanneer er nog geen sneeuw ligt.

Het is ideaal om je motorische vaardigheden en coördinatie te oefenen. En ook je kracht en lenigheid en uithoudingsvermogen worden er heel goed mee ontwikkeld!

In Amerika wisten ze het al: met een trampoline in de tuin heb je geen kind meer aan ze! En ook in Nederland komen steeds meer ouders erachter zodat ook hier de trampolines als paddestoelen uit de lucht schieten.

Game on Sport Mega Flash Tampoline, met een doorsnede van 366 cm. Specificaties: – voorzien van nieuwe conische veren van 16,5 cm lang voor betere springprestaties – unieke frameconstructie met extreem weinig lasnaden – randkussen van pvc–materiaal. Het kussen is 29 cm breed met 6 tot 21 mm dikke foamvulling – gegalvaniseerd solide frame, robuust en weersbestendig – wordt geleverd met fijn geweven springmat – inclusief viertalige gebruiksaanwijzing met sprongtechnieken. Verpakt in doos met full–colour poster. Geschikt voor 1 persoon, max. 100 kg. merk trampoline: GOS, Game On sport

Specificaties: Game On Sport Mega Flash Trampoline 366cm Blauw


Extra informatie

EAN: 8712051006772
Merk: Game on Sport
Verwachte Levertijd: 2-5 werkdagen
Diameter in cm.: Trampoline 366 cm
Aantal veren: 30
Lengte veren: 165 mm
Max. gebruikers gewicht in kg.: Nee
Garantie frame: Nee
Garantie springmat: Nee
Garantie trampolinerand: Nee
Garantie veren: Nee
Adviesleeftijd : Vanaf 1 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): diameter 3,66m
Kleur: Blauw
Materiaal: Metaal
Veiligheid: TÜV keurmerk
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Gewicht: 54.0000
Zoekwoorden: trampoline, trampolines, trampoline kopen, trampoline Nijmegen, trampoline springen, ronde trampoline, game on sport trampoline, GOS trampoline, Mega fun trampoline, Mega Flash trampoline, Trampoline blauw, Trampoline groen, Trampoline Koe, Trampoline Jungle, net voor trampoline, veiligheidsnet trampoline, trampolineveiligheidsnet, mini trampoline, trampoline rand, trampoline randen, trampoline beschermrand, trampoline 244, trampoline 305, trampoline 366, trampoline 396, trampoline 3 meter, trampoline aanbieding, net voor trampoline, trampoline met net    Game on Sport Trampoline

 

 

 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.