Jan van Haasteren - De Golfbaan (1500)

Jan van Haasteren - De Golfbaan (1500)

Legpuzzels van Jan van Haasteren staan altijd garant voor veel puzzelplezier!
Leeftijd: Volwassenen
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 21,50

Jan van Haasteren - De Golfbaan (1500)

Details

Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren exclusief voor Jumbo, humoristische kleurrijke platen met veel detail. De doorgewinterde fan zoekt in elke legpuzzel direct naar de haaienvin, het handelsmerk van Jan van Haasteren. Maar er zijn meer kenmerken; Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret kom je ook bijna altijd tegen.

Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren exclusief voor Jumbo, humoristische kleurrijke platen met veel detail. De doorgewinterde fan zoekt in elke legpuzzel direct naar de haaienvin, het handelsmerk van Jan van Haasteren. Maar er zijn meer kenmerken; Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret kom je ook bijna altijd tegen. Bij puzzelwebwinkel vind je tientallen Jan van Haasteren puzzels van 150 tot 5000 stukjes.Het zijn inmiddels echte collectors items geworden, een prachtige rij puzzeldozen op de boekenplank om een afbeelding te kiezen die bij je stemming past en uiteraard de laatst complete puzzel in de wissellijst als trofee! Ieder jaar wordt de Jumbo collectie met nieuwe Jan van Haasteren puzzels uitgebreid dus wees er snel bij want deze puzzels vol komische situaties van deze bekende tekenaar zijn ook bijzonder gewild als cadeau!

De Jan van Haasteren puzzelserie 1500 stukjes bestaat uit de volgende puzzels: De Hondenshow, De Boerderij, De Haven, De Golfbaan, De Storm, De Tour de France, De Vliegshow, Paardenrace, Safari, Midgetgolf, Muziekpaviljoen, en Vrijdag de 13e. Verder hebben wij ook de Jan van Haasteren Safari puzzelbal, de familiepuzzelsde XXL puzzel nieuwe buren en de special edition uitvoering van crazy casinocarnaval en biljarten 1000 stukjes in tin box.

Veel puzzelplezier!

Specificaties: Jan van Haasteren - De Golfbaan (1500)


Extra informatie

EAN: 8710126015551
Merk: Jumbo
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Volwassenen
Afmetingen in cm. (LxBxH): 90 x 60 cm
Kleur: Multicolor
Materiaal: Karton
Veiligheid: Nee
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.