Krijtspray 3 flessen, 5 sjablonen

Krijtspray 3 flessen, 5 sjablonen

Graffiti cool? Met deze spray stoepkrijt krijtspray kun je je helemaal uitleven! En na een regenbuitje is alles weer schoon!
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 4,50

Krijtspray 3 flessen, 5 sjablonen

Details

Met deze Spray Chalk en bijgevoegde stencils kun je een paard en een hond maken of een eigen creatie maken op het trottoir. De spuitkrijt is afwasbaar met water en bezem. Ook in de winter kun je creatief aan de slag met onze spuitkrijt. Maak een sneeuwpop met gekleurde details of kleur je sneeuwballen!
Stoepkrijten vinden de kinderen maar wat te leuk. Het liefst krijten ze alles onder. Van stoep, tot muur en van schutting tot (jawel) de fietsen! Niks was veilig bij ze. Een paar keer samen oefenen en ze begonnen het stoepkrijt te zien, waar het voor bedoeld was: Kunstwerkjes maken op de stoep (en op straat). Tijd voor een nieuw kunstje.

SES verkoopt ook stoepkrijt in sprayvorm, zo wordt het nog gemakkelijker om een afbeelding op straat of de stoep te zetten. Wij ontvingen het pakket met de gele chalkspray (zoals u op de foto’s kunt zien). In het pakket zit een flacon met spray, een sproeier en 2 stencils. De overtollige vormpjes dien je zelf uit de stencils te drukken en de sproeier op de flacon met spray te plaatsen. Daarna ben je gelijk klaar om aan het werk te gaan. Uiteraard krijg ik niet de kans om de sprayen maar willen de kinderen gelijk aan de slag. Enthousiast als ze zijn sprayen ze en sprayen ze tot de hele flacon leeg is. Ook het nichtje wat even langs kwam en helemaal enthousiast. Ze zijn zo fanatiek aan het sprayen dat al snel de handen en kleding onder zitten. Met een vochtige doek is dit makkelijk verwijderbaar. De handjes zijn ook snel schoon onder de kraan. En de creaties die laten we mooi zitten tot een komende regenbui, we vinden het namelijk veel te mooi om ze weg te bezemen. Bovendien doen ze niemand kwaad

 

.SAMSUNG CAMERA PICTURES

Specificaties: Krijtspray 3 flessen, 5 sjablonen


Extra informatie

EAN code: 8715427022482
Merk: nvt
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 3 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Krijt
Veiligheid: CE keurmerk
Kleur: Blauw
Gewicht: 2
BTW-groep: Omzetbelasting 21%

Aanvullende producten

€ 3,50
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.