LittleTikes Grote Glijbaan Primary

LittleTikes Grote Glijbaan Primary

Met deze grote Little Tikes glijbaan kan ieder kind jaren glijplezier beleven. Hij is vervaardigd uit hoogwaardig en UV bestendig kunststof. De hoge randen, brede voet en stevige leuning zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Door de groene kleur staat deze glijbaan prima in uw tuin.

Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 89,95

LittleTikes Grote Glijbaan Primary

  • LittleTikes Grote Glijbaan Primary
  • LittleTikes Grote Glijbaan Primary

Details

De grote glijbaan van Little Tikes is voor kinderen die de junior zijn ontgroeid, maar die de reuze glijbaan nog wat eng vinden. Deze glijbaan heeft een glijvlak van 150cm waardoor je toch lekker kan glijden. Hij is mooi rond afgewerkt zodat kinderen zich niet snel zullen blesseren. Langs de hele trap met brede trede loopt tot ver bovenaan het zitvlak een stevige leuning. Kinderen kunnen zich hier goed aan vasthouden en hebben bovenop de glijbaan een bescherming tegen vallen. De extra brede voet aan de onderkant zorgt voor een stabiele houding.

Door het hoogwaardige spuitproces ontstaat een buitengewoon sterk kunststof waar vervolgens de hele glijbaan uit is vervaardigd. Het kuststof is UV bestendig en zal niet tot nauwelijks verkleuren in de zon.

Deze reuzeglijbaan ook wel large slide (4263 10060) genoemd is er in drie varianten: de Sunshine (groen/geel), de Primary (rood/blauw) en de Pink (roze). Hij is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar en kan gerust voor een aantal jaar glijplezier zorgen. De glijbaan is inklapbaar waardoor je hem in de winter kan eenvoudig kan opbergen. De afmetingen van de Little Tikes reuze glijbaan zijn 168 x 97 x 97cm. Hij weegt 12 kilo.

Specificaties: LittleTikes Grote Glijbaan Primary


Extra informatie

EAN: 0050743048845
Merk: Little Tikes
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 168 x 97 x 97
Materiaal: Kunststof
Kleur: Geel, Groen
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 12
Diameter in cm.: Nee
Geen foto's of video's om te tonen

Aanvullende producten

€ 42,50
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.