PUKY Starter Step Roze R 1 - (5172)

PUKY Starter Step Roze R 1 - (5172)

Een geweldig step om als jonge avonturier van 2+ mee te starten. Deze step is stabiel met twee achterwielen en een stroef plankje, zodat wegglijden of omvallen lastiger wordt. Het stuur is in hoogte verstelbaar, dus hij kan nog even meegroeien. Verder is deze step voorzien van een kinbeschermer en veiligheidshandschoenen.
Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 79,00

PUKY Starter Step Roze R 1 - (5172)

Details

Het ideale beginnersstepje met drie wieltjes voor de stabiliteit en een stevige anti-slip voetenplank. Voor kinderen vanaf 2 jaar of 90 cm lengte. De kinbeschermer en de veiligheidshandvatten maken de step extra veilig voor de kleinsten. Het kogelgelagerd stuur, de hoogwaardige schuimbanden en de stootvaste poedercoating maakt dat deze step zeer robust is en lang meegaat. Het stuur is in hoogte verstelbaar waardoor de step nog even kan meegroeien. Dit is een van de meest verkochte beginnersstepjes, een zeer goede keuze. Nu in roze uitvoering voor de echte prinsessen onder ons!
* Type step:autoped * Banden:Hoogwaardige schuimbanden * Banden-wielmaat:5'' inch * Velgen:Kunststof velgen * Stuur:In hoogte verstelbaar -> 55-67 cm. * Handvaten:Veiligheidshandvaten * Rem:Geen rem * Standaard:Geen standaard mogelijk * Boardhoogte:6,5 cm * Montagetijd:Minder dan 5 minuten * Klaarmaken voor gebruik:Alleen het stuur monteren * Garantie:2 jaar * Veiligheidskeurmerk:CE- en TUV keurmerk * Afmetingen:L 73cm. x B 44cm. x H 67cm. * Bezorging:In stevige doos * Maximaal gewicht:20 kg * Gewicht:3.49 kg. * Artikelnr:Puky kinderstep blauw R1 5166

Specificaties: PUKY Starter Step Roze R 1 - (5172)


Extra informatie

EAN: 4015731051722
Merk: Puky
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Type Step: Vouwstep
Rem: Geen rem
Wiel & Bandenmaat: 5 inch
Banden: Soft comfortbanden
Standaard: Nee
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 76 x 17 x 62
Materiaal: Metaal
Kleur: Roze
Veiligheid: TÜV en CE keurmerk
Gewicht: 4.0000
Geen foto's of video's om te tonen

Aanvullende producten

€ 13,95
€ 5,95
 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.