Smoby Slide Megagliss

Smoby Slide Megagliss

Megaglijbaan van Smoby waar je uit één, twee glijbanen kan maken. Een “kleine” glijbaan van 1,90 meter en een superglijbaan van 3,30 meter met golf. Deze frisse en stabiele glijbaan kan hierdoor met uw kind meegroeien en vele jaren gebruikt worden.
Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 239,00

Smoby Slide Megagliss

Details

Superglijbaan van Smoby, dit is een uniek exemplaar waarmee je twee verschillende glijbanen kunt maken uit één.

Een “medium” glijbaan met een lengte van 1,90m maar met het verlengstuk maak je een superglijbaan van maar liefst 3,30 meter!!! Deze lange glijbaan heeft ook nog een leuke golf in het midden waardoor het glijden nog leuker wordt.

Deze glijbaan is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar door de extra hoge en stevige handvatten bovenaan die voorkomen dat ze er snel af vallen.Maar met de extra verlenging kan hij nog vele jaren meegroeien. De glijbaan heeft een brede voet, grote handvaten, en brede treden zodat de kinderen er stevig en stabiel op kunnen staan.

Door de speciale behandeling met anti-UV materialen is hij uitermate geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Hij zal door deze behandeling in de zon niet snel verkleuren. Deze kleurrijke glijbaan is volgende de Smoby kwaliteitsnormen geproduceerd wat staat voor bijzonder degelijke en betrouwbare kwaliteit, daarnaast zijn de producten van Smoby uitvoerig getest door externe testbureaus en mogen daarom het GS keurmerk dragen.

Afmeting glijbaan dubbel: - lengte glij oppervlak = 330 cm - hoogte glijbaan incl handgreep = 180 cm - lengte glijbaan op de grond = 325 Afmeting glijbaan enkel: - lengte glij oppervlak = 190 cm - hoogte glijbaan incl handgreep = 70 cm - lengte glijbaan op de grond = 200 cm

Specificaties: Smoby Slide Megagliss


Extra informatie

EAN: 3032163102601
Merk: nvt
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 3,52 x 1,12 x 1,86 m (lxbxh)
Materiaal: Kunststof
Kleur: Groen, Rood, Wit
Veiligheid: GS keurmerk
Gewicht: 26.5000
Diameter in cm.: N/B

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.