Anton Pieck - De Postkoets (1000)

Anton Pieck - De Postkoets (1000)

Prachtige puzzel naar een schilderij van Anton Pieck de kunstenaar vooral bekend om zijn sprookjesachtige werk in de efteling.
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 15,95

Anton Pieck - De Postkoets (1000)

Details

Deze Jumbo puzzel is een prachtige afbeelding van De Postkoets. Dit is een van de kunstwerken van Nederlands meest populaire kunstenaar Anton Pieck en doet oude tijden herleven! Deze puzzel is ideaal voor zij die oog hebben voor detail. 

De serie Anton Pieck puzzels bestaat uit: Het Kerstkoor - De Speelgoedwinkel - Koets op de Brug - De Bakkerij - Het Dorpsplein - Koorddansen - De Kruidenier.

Dus wordt fan van Anton Pieck en spaar ze allemaal!

Veel puzzelplezier

Anton Franciscus Pieck (Den Helder, 19 april 1895 – Overveen, 24 november 1987) was een Nederlands kunstschilder, tekenaar en graficus. Van 1920 tot 1960 was Pieck tekenleraar in Bloemendaal. De tekeningen die hij maakte hadden een geheel eigen stijl, vaak sprookjesachtig en nostalgisch van karakter, en gaven blijk van een grote fantasie en oog voor detail. Zijn illustraties werden buitengewoon populair. Pieck is ook de ontwerper van het in 1952 geopende sprookjespark De efteling in Kaatsheuvel, dat is uitgegroeid tot een van de belangrijkste attractieparken in Nederland. Sinds 1984 is in het Gelderse Hattem het Anton Pieck museum gevestigd, Huis voor Anton Pieck geheten. In 2009 vierde het museum zijn zilveren jubileum met een feestelijk jaar met veel activiteiten in de Anton Pieck-sfeer. Het museum weet met zijn wisselende exposities en activiteiten het leven en werk van Anton Pieck actueel onder de aandacht te houden

Specificaties: Anton Pieck - De Postkoets (1000)


Extra informatie

EAN code: 8710126170325
Merk: Jumbo
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 68 x 49 cm
Kleur: Multicolor
Materiaal: Karton
Veiligheid: N/B
BTW-groep: Omzetbelasting 21%
Gewicht: 1
Verzendkosten ToysGarden Nederland: 3,90 GLS 1 colli: tot 15 kg
Meer Anton Pieck:

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.