Van winkel naar webwinkel

Zoals bij zovelen, heeft de Corona pandemie ook ons gedwongen om onze bedrijfsvoering aan te passen. Na twee jaar open en dan weer dicht te moeten gaan, hebben wij besloten om onze fysieke winkel in Nijmegen te sluiten en ons volledig te richten op onze webwinkel. Door deze weloverwogen verandering hebben we de mogelijkheid gecreëerd om ons assortiment nog verder uit te breiden met super veel leuk speelgoed voor jong en oud. Al deze nieuwe producten vindt u hier bij ToysGarden.nl.

 

Woont u in de buurt, of wilt u een cadeau toch nog vandaag in huis hebben, dan kunt u bij ons magazijn in Nijmegen nog dezelfde dag (tijdens openingstijden) uw bestelling afhalen. Laat wel even weten dat u eraan komt, want dan kunnen we uw bestelling vast klaarzetten.

 

Het is helaas niet meer mogelijk om een bestelling ter plekke af te rekenen, dus wij verzoeken u om de gewenste producten eerst online te bestellen en dan vervolgens te kiezen voor de afhaal optie.

 

Wij zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet en hopen u van dienst te zijn met een nog groter aanbod aan leuk, duurzaam en betaalbaar speelgoed.

 

Groet,

 

Team ToysGarden

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.