WEGENS VAKANTIE GESLOTEN VAN 15 JULI T/M 19 AUGUSTUS

Zand en water

Wat is er leuker dan spelen met Zand en Water? Alle kinderen kunnen zich er uren mee vermaken! Taartjes bakken in de zandbak, kliederen met zand en watertafels, bootjes laten varen in je zelf gebouwde waterbaan, met een gevulde tas strandspeelgoed een dagje naar zee?

Wat is er lekkerder op een hete zomerdag dan een plons in je eigen zwembad, duik de schatten op van de bodem, snorkel een rondje of drijf rond op je luchtbed. Met de waterpistolen en waterballonnen zijn heerlijke spelletjes te bedenken voor de warme zomerdagen. En kijk ook eens bij ons tuinslang speelgoed, veel spulletjes om aan te sluiten op de tuinslang en veel waterpret in de tuin te hebben. De perfecte manier om af te koelen als ons kleine landje weer te heet wordt.

En hoe verfrissend zou het zijn om van een waterglijbaan naar beneden te roetsjen in je eigen tuin, of op je buik te sliden over een waterslide? En wat dacht je ervan die twee te combineren? Een pretpark is er niks bij! Kijk eens rustig rond in ons assortiment en zie wat we allemaal voor u bij elkaar verzameld hebben, en zit er iets leuks bij? Met een druk op de knop zit het in uw winkelmandje en we komen het graag bij u thuis bezorgen.

 

 

<< Terug naar de homepagina

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.