Al onze merken

axi logo       big logo       buitenspeel       clown     dantoy      dino      durlang

 

etan      logo       logo      logo     logo

 

AXI

In en om een AXI speelhuis kun je spelen, klimmen, glijden en ontdekken. Voor kinderen is het een echt huis in hun formaat. Het ene huis heeft een veranda, het andere een glijbaan of zelfs een zandbak. Het AXI speelhuis met unieke details brengt kinderfantasie tot leven; vandaag is het een speelhuis, maar morgen misschien wel een kasteel, of boot...

Dezelfde fantasie hebben de bedenkers gehad bij het ontwerpen en ontwikkelen van de AXI speelhuizen. De mooiste en beste ideëen hebben zij vertaald en zijn zichtbaar in de speelhuizen. Hierbij zijn de wensen van de ouders niet vergeten. Zo bieden de speelhuizen niet alleen eindeloos actief speelplezier, maar zijn de AXI speelhuizen ook veilig, robuust en in een handomdraai te monteren.

 

BIG

BIG SPIELWARENFABRIK GmbH & Co KG is een van de belangrijkste speelgoed Duitse producenten en internationaal is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige plastic speelgoed.
De BIG merk staat voor hoge kwaliteit en kind-centered design. Het bedrijf logo - de BIG buffel - staat symbool voor de BIG-producten: sterk, robuust, resistent. Het succes van dit merk strategie wordt geïllustreerd door het grote aantal onderscheidingen dat BIG-producten voortdurend worden ontvangen. Vertrouwen en lof van ouders en handelaren zijn gebaseerd op de bewezen veiligheid, state-of-the-art productie-technieken en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.
'S Werelds meest succesvolle sit' n 'rijden, de BIG BOBBY CAR, is uitgegroeid tot een van de sterkste speelgoed merken in Duitsland. Toch BIG is meer dan de BIG BOBBY CAR. Het assortiment bestaat uit originele licenties zoals de Mercedes SLK, CLAAS kinderen tractoren en gelicentieerde producten met personages van Disney of Hello Kitty, maar ook dia's, zandbakken, waterlopen, bobsleeën, en nog veel meer.
De kinderen van de voertuigen en buitenspeelgoed zijn vervaardigd volgens de modernste productiemethoden in eigen high-tech fabriek BIG's op Burghaslach, Duitsland. Dus de speelgoed met het logo van de BIG buffels wijzen de weg in de hedendaagse speelgoedmarkt. De unieke design en de kindvriendelijke play kenmerken van vele grote producten zijn bekroond met talloze nationale en internationale prijzen.

 

Dantoy

Dantoy maakt speelgoed van Deense topkwaliteit en dat al meer dan 50 jaar lang. Al het speelgoed wordt in Denemarken geproduceert. Zij maken voornamelijk strand speelgoed, voertuigen en zandbakspeelgoed. 

Dantoy is een assortiment van hoogwaardige speelgoederen geproduceerd in Denemarken.

Een groot assortiment speelgoed voor outdoor speelplezier, strand, zandbak, tuin maar ook indoor speelplezier voor o.a peuterspeelzalen etc.

Het merk heeft zijn faam behaald in de kinderdagverblijven en heeft zich daar bewezen met een betrouwbare en stabiele kwaliteit. Hoogste tijd dus om dit mooie speelgoed ook thuis te ontdekken.

Dantoy heeft als eerst speelgoedfabrikant ter wereld het certificaat Nordic Ecolabel ontvangen. Duurzame en milieubewuste productieprocessen zijn een belangrijk onderdeel in de toekenning van dit certificaat. Voor meer informatie over het ECOLABEL vindt u op

 

Feber

In 2006 heeft Famosa de bekende Spaanse fabrikant Feber overgenomen. De in Spanje gefabriceerde artikelen worden nog steeds wereldwijd verkocht onder de merknaam Feber.
 
Feber producten worden gewaardeerd om hun moderne Europese uitstraling, hoge kwaliteit en duurzaamheid.
Naast de licentie van Ferrari zijn ook de Disney licenties als Princess, Cars en Mickey Mouse Clubhouse een belangrijke toegevoegde waarde waarmee unieke artikelen op de markt worden gebracht.
 
De Feber collectie is onderverdeeld in drie categorieën:
- Buitenspeelgoed, met glijbanen,wippen, speelhuizen, speelkastelen, activiteiten parken en huizen, picknicktafels met bank en krukjes, kruiprupsen en groot formaat buitenspellen.
- Accuvoertuigen, crossmotoren, driewielers, quads, auto’s en buggy’s in verschillende uitvoeringen tot en met de Bravo High Speed, een tweepersoons accuvoertuig met een maximum snelheid van 7,5 km/hen de mogelijkheid om op hellingen te rijden tot 17°. 
- Loop- en duwvoertuigen, voor de kinderen vanaf 1 jaar zijn er verschillende uitvoeringen met licenties van Cars, Tiger & Pooh, Minnie Mouse, Toy Story en Ferrari. 

 

Paradiso

Paradiso is groot in in- en outdoor producten.Het bedrijf is één van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van kunststof injectie technologie.

 

Rolly Toys

De Rolly Toys speelgoedbedrijven zijn reeds in 1938 opgericht door Franz en Rosa Schneider. Zelfs vandaag de dag - na 73 jaar - is Rolly Toys een traditioneel familiebedrijf in de tweede en derde generatie. Vanaf het begin was het doel om kinderen en hun ouders over de gehele wereld te laten genieten van kwalitatief hoogstaand en leuk speelgoed. Speelgoed traptractors zijn natuurlijk het leukst met een aanhanger. Er is een scala aan modellen beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse voorladers en andere accessoires te verkrijgen. RollyKid, RollyJunior, Rolly X-Trac, RollyFarmtrac en RollyMiniTrac.

 

Smoby

Missie en doelstelling: "Het vertalen van de spontaniteit, de nieuwsgierigheid en het openbloeien van het kind.

Het creëren van leuk, multifunctioneel, plezierig en hoog kwalitatief speelgoed.

Het stimuleren van de kinderen, door ze te vergezellen in hun vooruitgang en ontdekkingen.

De kinderen ertoe aanzetten om zelfstandig, sociaal en flexibel te worden. De werkelijkheid betoveren".

Smoby heeft de laatste jaren een grote doorbraak gemaakt als het gaat om "groot" speelgoed en heeft hier zijn sporen reeds verdiend. Kwaliteit van het product in combinatie met de gunstige prijsstelling zijn kenmerkend.

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.