999 Games - Kakkerlakkensalade - Kaartspel

999 Games - Kakkerlakkensalade - Kaartspel

Dit is een chaotisch kaartspelletje voor het hele gezin, waar je je hoofd goed bij moet houden. Je kunt al meedoen als je 6 jaar bent. Het spel zit in een klein doosje, dus het is ideaal voor onderweg!
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 11,95

999 Games - Kakkerlakkensalade - Kaartspel

Details

De spelers stellen zo snel mogelijk een salade samen, waarbij ze gespeelde groentekaarten op de juiste manier moeten benoemen.
Omdat een groente niet twee keer na elkaar gezegd mag worden, ontstaat er al gauw verwarring. Is een tomaat een paprika of toch gewoon een tomaat? 
Elke aarzeling of elk verkeerd geluid is fataal. Blijf geconcentreerd, want versproken is versproken!

In dit hilarische spel voor het hele gezin is het zaak om goed in de gaten te houden welke kaart als laatste gelegd is, welke kaart als laatste gezegd is en welke kaarten taboe zijn. De spelregels zijn supereenvoudig, waardoor iedereen mee kan doen.
Uitstekend te combineren met Kakkerlakkensoep!

Over Drie Magiers Spellen Houd jij wel van een spelletje? Met de Drie Magiërs spellen beleef je spanning, chaos en een hoop hilariteit in één spel. Het assortiment van Drie Magiërs spellen is zeer veelzijdig. Jong of oud, voor iedere leeftijd is een passend spel te vinden. Om de kaart- en bordspellen te spelen zul je niet bang moeten zijn voor insecten. Veel spellen draaien om deze kleine kriebelige beestjes. Speel met je familie of vrienden een potje kakkerlakkenpoker, tarantula tango of pissebedden. De spellen zijn verpakt in stevige doosjes waardoor je ze gemakkelijk mee kunt nemen of onderweg kunt spelen. De Drie Magiërs spellen zijn een hit op feestjes en een leuk verjaardagscadeau. De spellen zijn simpel van opzet en daarom ook gemakkelijk te spelen met spelers die nog niet bekend zijn met het spel. Voor je het weet barst de strijd los.

Specificaties: 999 Games - Kakkerlakkensalade - Kaartspel


Extra informatie

EAN: 8717249193548
Merk: Drie Magiers Spellen
Adviesleeftijd : Vanaf 6 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 11 x 11 x 3,1 cm
Materiaal: Karton
Kleur: Multicolor
Veiligheid: CE keurmerk
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

Aanvullende producten

€ 22,95
€ 10,95
€ 11,95
€ 9,95
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.