WEGENS VAKANTIE GESLOTEN VAN 15 JULI T/M 19 AUGUSTUS

999 Games - Spokentrap Bordspel

999 Games - Spokentrap Bordspel

e begint in dit spannende geheugenspel onderaan de trap en probeert als eerste boven te zijn. Het oude spook dat in de top van de toren woont, verandert jouw pion echter in de loop van het spel in een spook, door een klein spookje over je pion te schuiven. Als alle pionnen spoken zijn geworden is het steeds lastiger te onthouden welke pion van wie is, en welke pion je dus vooruit moet zetten. Als er een spook over de finish gaat is het dus nog erg spannend welke pion er ook weer onder zat!

Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 23,50

999 Games - Spokentrap Bordspel

  • Spokentrap Bordspel

Details

Je begint in dit spannende geheugenspel onderaan de trap en probeert als eerste boven te zijn. Het oude spook dat in de top van de toren woont, verandert jouw pion echter in de loop van het spel in een spook, zodat je goed moet onthouden waar je pion staat. En dat is nog niet zo eenvoudig, want die wisselen nogal eens met elkaar van plaats.

Als je aan de beurt bent, gooi je met een dobbelsteen en verplaats je jouw pion zoveel velden als het aantal ogen dat je hebt gegooid. Gooi je een spook, dan verander je één van de pionnen in een spook. Zijn alle pionnen in spoken veranderd, dan verplaats je bij het werpen van een aantal ogen een pion naar keuze, hopelijk die van jezelf! Gooi je een spook, dan verwissel je 2 pionnen (spoken) naar keuze van plaats.

Bereikt een pion de bovenste trede, dan kijk je onder het spook welke pion zich daar bevindt. De eigenaar van die pion heeft gewonnen!

Spokentrap is een spannend geheugenspel voor kinderen, waar ouders met veel plezier kunnen meespelen. Het stevige, houten speelmateriaal en het grote speelbord werken zeer sfeerverhogend!

Over Drie Magiers Spellen Houd jij wel van een spelletje? Met de Drie Magiërs spellen beleef je spanning, chaos en een hoop hilariteit in één spel. Het assortiment van Drie Magiërs spellen is zeer veelzijdig. Jong of oud, voor iedere leeftijd is een passend spel te vinden. Om de kaart- en bordspellen te spelen zul je niet bang moeten zijn voor insecten. Veel spellen draaien om deze kleine kriebelige beestjes. Speel met je familie of vrienden een potje kakkerlakkenpoker, tarantula tango of pissebedden. De spellen zijn verpakt in stevige doosjes waardoor je ze gemakkelijk mee kunt nemen of onderweg kunt spelen. De Drie Magiërs spellen zijn een hit op feestjes en een leuk verjaardagscadeau. De spellen zijn simpel van opzet en daarom ook gemakkelijk te spelen met spelers die nog niet bekend zijn met het spel. Voor je het weet barst de strijd los.

Specificaties: 999 Games - Spokentrap Bordspel


Extra informatie

EAN: 8717249200635
Merk: Drie Magiers Spellen
Adviesleeftijd : Vanaf 4 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 26,8 x 26,8 x 5,3 cm
Materiaal: Karton
Kleur: Multicolor
Veiligheid: Nee
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

Aanvullende producten

€ 17,50
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.