AquaPlay AquaLand 612

AquaPlay AquaLand 612

De AquaPlay AquaLand 612 is een draagbaar kanaalsysteem voor uren pret en verbeelding in de AquaPlay wereld. Deze waterbaan heeft naast de bekende kanalen ook redelijk veel land. Zo is er een helikopterplatform, en extra wegdek voor de auto. Tevens is er een laadbrug voor de ferry.
Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 58,85

AquaPlay AquaLand 612

Details

Een draagbaar kanaalsysteem voor uren pret en verbeelding in de AquaPlay wereld. Met water is het een waterweg, maar zonder water kan de set ook als autobaan gebruikt worden.

Beweeg en stuur de bootjes door de kanalen en laadt de container van de boot naar de vrachtwagen met de kraan. De vrachtwagen kan zowel op het land als op het water!

Wanneer je klaar bent met spelen kunnen de twee helften dichtgeklapt worden zodat je de AquaPlay set overal mee naartoe kunt nemen, zoals op bezoek bij vriendjes of naar het strand. Deze set is een prima begin om extra onderdelen en accessoires aan toe te voegen.

Inclusief 2 figuurtjes voor rollenspel. Afmetingen: 88 x 50 x 22 cm. Aantal onderdelen: 20. Te combineren met de set 620 voor een grotere set zoals de 644.

Alle AquaPlay waterbanen met een artikelcode in de 600 range, zijn door AquaPlay speciaal gemaakt om internetbestellingen eenvoudig en veilig via pakketpost te verzenden. U ontvangt de waterbaan in een stevige bruine omdoos en niet in de "open" blauwe AquaPlay verpakking. Deze laatste kenmerken zich door de artikelcodes in de 500 range. 

Specificaties: AquaPlay AquaLand 612


Extra informatie

EAN: 7313400006125
Merk: Aquaplay
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Blauw
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 1
Diameter in cm.: Nee
BTW-groep: Omzetbelasting 21%

Aanvullende producten

€ 17,95
€ 14,95

Normale prijs: € 12,99

Special Price € 9,95

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.