AquaPlay LockBox (1616)

AquaPlay LockBox (1616)

De Aquaplay Lock Box 1616 is een draagbaar kanaalsysteem voor uren pret en verbeelding in de AquaPlay wereld. Deze waterbaan is voorzien van een sluis en een pomp om met hoogteverschil het water door de baan te laten stromen. Verder heeft hij een kraan, waterrad, voertuigen en een afrit voor de auto.
Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 46,95

AquaPlay LockBox (1616)

  • AquaPlay LockBox (1616)

Details

De draagbare AquaLock 616 Dit is een van de bestsellers van AquaPlay!

Neem de draagbare AquaLock 616 waterwereld mee naar buiten om in de tuin te spelen, op het strand, op de camping of bij vriendjes. Ook heerlijk om op zondagmiddag mee te nemen naar opa en oma.

De set bevat hellingen waardoor het amfibie voertuig van land naar water kan gaan, een brug, een hijskraan en een transportboot. Door aan het scheprad te draaien stroomt het water door de kanalen, een speelvolle manier om te leren hoe water beweegt! Er zijn eindeloze speelmogelijkheden en als de set eenmaal op simpele wijze in elkaar is gezet, kan deze weer gemakkelijk worden ingeklapt en opgeborgen.

AquaLock 616 is te combineren met AquaPlay 620 Super Set om 'm nog groter te maken! Natuurlijk is AquaLock 616 ook te combineren met alle andere waterplay sets!

Afmetingen gemonteerd: 88x50x22 cm

Alle AquaPlay waterbanen met een artikelcode in de 600 range, zijn door AquaPlay speciaal gemaakt om internetbestellingen eenvoudig en veilig via pakketpost te verzenden. U ontvangt de waterbaan in een stevige bruine omdoos en niet in de "open" blauwe AquaPlay verpakking. Deze laatste kenmerken zich door de artikelcodes in de 500 range. 

Specificaties: AquaPlay LockBox (1616)


Extra informatie

EAN: 7313400016162
Merk: Aquaplay
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Blauw
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 1
Diameter in cm.: Nee

Aanvullende producten

€ 17,95
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.