Exit Kickback Rebounder M

Exit Kickback Rebounder M

De Kickback is een heerlijke partner om een balletje mee te trappen op de verloren uurtjes in de achtertuin!
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 139,00

Exit Kickback Rebounder M

  • Exit Kickback Rebounder M
  • Exit Kickback Rebounder M
  • Exit Kickback Rebounder M

Details

De Kickback Rebounder M heeft een afmeting van 84x84cm. Een compact en hanteerbaar formaat dus!

En uiteraard is de hoek van de rebounder in te stellen tussen 35° en 90°, en dat in meer dan 10 stappen. Zo is de Kickback Rebounder geschikt voor allerlei trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gedaan, waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden.

De EXIT Kickback Rebounder is een ultiem artikel om je bal 'skills' mee te trainen. Je kan met de Kickback Rebounder namelijk verschillende elementen van balsporten trainen, zoals passen, schieten, aannemen, keepen, gooien en koppen. De Rebounder is geschikt voor vele sporten: - Voetbal (passen, schieten, aannemen, keepen, koppen) - Volleybal (slaan, ontvangen, passen) - Handbal (gooien, vangen, keepen) - Waterpolo (gooien, vangen, keepen) - Tchouckball Schiet of gooi de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug.

Oefen je keeperskills of plaats de Rebounder naast de goal en volleer en schiet de terugkaatsende bal vol op doel! Hiermee is het een artikel wat niet alleen leuk is voor in de tuin, maar ook voor op de sportvereniging!

De Rebounder is prachtig vormgegeven en zeer robuust. Het metaal is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Dubbele bescherming dus! Het rebound net is strak gespannen met sterke elastieken, die ervoor zorgen dat de Kickback Rebounder een stille maar zeer krachtige rebound geeft. De Kickback Rebounder is fraai afgewerkt met een hoogwaardige PVC afdekrand. Tot slot worden twee ankers meegeleverd om de rebounder vast te kunnen zetten.

De Exit Kickback Rebounder M is het perfecte trainingsmiddel om je voetbalbeheersing nog beter te maken. Met deze rebounder is het mogelijk om vele balsporten en verschillende aspecten van balsporten te trainen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de elementen passen, schieten, aannemen en koppen te trainen van de voetbalsport. De Rebounder is bijvoorbeeld geschikt voor de volgende sporten:

 - Voetbal (passen, schieten, aannemen, keepen, koppen)

- Volleybal (slaan, opvangen, passen)

- Handbal (gooien, vangen, keepen)

- Waterpolo (gooien, vangen, keepen)

- Tchoukball

e Exit Rebounder is een soort van net dat gespannen in een frame zit met behulp van elastieken. Dit zorgt voor een enorme veerkracht. Schiet de bal in het net en de bal komt met een verassende snelheid terug. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor de Exit Rebounder, zet hem bijvoorbeeld naast het voetbaldoel en schiet de terugkaatsende bal met een volley op doel. Het is dan ook een leuk artikel voor zowel de achtertuin als voor een sportvereniging.

De Exit Kickback Rebounder M heeft een afmeting van 84 x 84 cm. Tevens is de hoek van de Rebounder in te stellen tussen de 35 en 90 graden, en dat in meer dan 10 verschillende standen. Hierdoor is de Rebounder geschikt voor vele verschillende trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gebeurd, waardoor je snel over kan stappen naar een andere training.

De Rebounder heeft een prachtige vormgeving en is tevens zeer robuust. Het frame van de Rebounder is gegalvaniseerd en gepoedercoat. Dit geeft een dubbele bescherming tegen roest. Het net is zeer strak gespannen met behulp van sterke elastieken, deze elastieken zorgen voor een stille maar krachtige rebound. Hij is fraai afgewerkt met een PVC afdekrand en hij wordt geleverd met twee ankers om hem vast te zetten.

- Gewicht Exit Kickback Rebounder M: 11 kg
- Afmetingen Exit Kickback Rebounder M: 84 x 84 cm
-Gewicht verpakking: 14 kg
- Afmetingen verpakking: 90.5 x 89 x 7 cm

Garantie:
- Frame 2 jaar
- Net 3 maanden
- Overige onderdelen 3 maanden

Specificaties: Exit Kickback Rebounder M


Extra informatie

EAN: 8718469460724
Merk: EXIT Toys
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 4 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 11
Diameter in cm.: Nee

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.