Houten Nestschommel - Chantal

Houten Nestschommel - Chantal

Schommel Danielle heeft een klimtouw, 2 schommelzitjes en en een duoschommel. De schommelzitjes zijn te vervangen voor andere accessoires. Pakket bevat handleiding, voorgeboorde en op maat gezaagde balken, schommelhaken, bevestigings materiaal, twee kunststof schommelzitjes, schommeltouwen en een  duoschommel schommelpaard.

Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: 2-3 weken


€ 199,00

Houten Nestschommel - Chantal

  • Houten nestschommel - Chantal
  • Houten nestschommel - Chantal
  • Houten nestschommel - Chantal
  • Houten nestschommel - Chantal

Details

Danielle is een dubbele schommel met touwladder en duo schommel dat gemaakt is van goed kwaliteit rond hout, waar meerdere kinderen tegelijk plezier mee kunnen beleven. Om het toestel stabiel te krijgen moeten er grondankers worden gemonteerd. De schommelzitjes zijn verstelbaar in hoogte zodat uw kind makkelijk mee kan groeien. Deze schommel is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De maximale belasting van het schommelzitje is 50 kg. 

 De afmetingen van deze schommel zijn 390cm breed x 220cm diep x 220cm hoog. De lengte van de bovenbalk is 350cm en heeft een doorsnede van 10mm. De lengte van de palen is 250cm en de doorsnede is 8mm. U ontvangt±

  • Schommelmontagehoeken
  • Houtpakket
  • Schommelzitjes
  • Schommelzit duo
  • Touwladder
  • Handleiding

Onderstaand vind u grondankers die u kunt toevoegen om de schommel stabiel te plaatsen, tevens zijn er verschillende andere schommelzitjes om regelmatig af te wisselen.

Bij droog en zonnig weer krimpen de ronde palen in de richting van de jaarringen. Hierdoor ontstaan er automatisch oppervlaktescheuren. Bij regen verminderen deze scheuren weer. Rondhout barst nooit tot de kern. Hierdoor hebben deze scheuren geen invloed op de sterkte van de schommelpaal. Als u dus scheuren ziet komen in uw schommelpalen hoeft u zich geen zorgen te maken, dit is normaal bij dit natuurproduct.

Specificaties: Houten Nestschommel - Chantal


Extra informatie

EAN: 8717306719360
Merk: SwingKing
Verwachte Levertijd: 2-3 weken
Adviesleeftijd : Vanaf 3 jaar
Kleur: Groen, Houtstructuur
Afmetingen in cm. (LxBxH): 390cm breed x 220cm diep x 220cm hoog
Veiligheid: PEFC keurmerk
Glijbaan Platform: Nee
Montagetijd met 2 pers.: 10 minuten
Houtsoort: Nee
Materiaal: Hout
Gewicht: 65

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.