Houten Speeltoestel met Glijbaan Noortje - Blauw

Houten Speeltoestel met Glijbaan Noortje - Blauw

Noortje is een speeltoestel gemaakt van geimpregneerde rond houten balken. Om het toestel stabiel te krijgen moeten er grondankers worden bijbesteld. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar zodat uw kind makkelijk mee kan groeien. Deze dubbele schommel is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De maximale belasting van het schommelzitje is 50 kg. Deze schommel wordt geleverd inclusief twee kunstststof schommelzitjes. 450cm breedte x 375 diepte x 220cm hoogte. De doorsnede van de bovenbalk bedraagt 10cm en van de poten 8cm.
Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: 3-5 werkdagen

In voorraad
€ 349,00

Houten Speeltoestel met Glijbaan Noortje - Blauw

  • Houten speeltoestel met glijbaan - Noortje
  • Houten speeltoestel met glijbaan - Noortje
  • Houten speeltoestel met glijbaan - Noortje

Details

Noortje is een speeltoestel gemaakt van geimpregneerde rond houten balken. Om het toestel stabiel te krijgen moeten er grondankers worden bijbesteld. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar zodat uw kind makkelijk mee kan groeien. Deze dubbele schommel is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De maximale belasting van het schommelzitje is 50 kg. De ladders zitten compleet bij het pakket, deze hoeft u zelf niet te monteren. Deze schommel wordt geleverd inclusief twee kunstststof schommelzitjes met touwen en schommelhaken. De Schommel bevestigingshaken gaan om de houten paal heen waardoor ze ook makkelijk weer te verschuiven zijn als u de schommelzitjes wilt vervangen met andere accessoires zoals een touwladder, nestschommel, trapeze of ringen. 

 

Afmetingen totale schommel:450cm breedte x 375 diepte x 220cm hoogte. De doorsnede van de bovenbalk bedraagt 10cm en van de poten 8cm. 

Deze dubbele houten schommel bevat:

  • Glijbaan 3 meter blauw
  • Twee schommelzitjes
  • Schommelhaken
  • Klimtouw
  • Houtpakket
  • Bevestigingsmateriaal
  • Handleiding

In plaats van de klimtouw kan er ook een touwladder worden gemonteerd. Het is verstandig de glijbaan niet direct in de zon te plaatsen omdat deze anders warm zou kunnen worden. Voor extra speelplezier kan er bij de 3 meter glijbaan eenvoudig een waterslang worden gemonteerd. Noortje is een speeltoestel met rond hout uit midden-Europa. Om toestel stevig aan de grond vast te zetten moeten grondankers gebruikt worden. De grondankers zitten niet in het pakket! De ladders zitten compleet bij het pakket, deze hoeft u zelf niet te monteren. De schommelzitjes zijn voorzien van stevig touw wat jarenlang meegaat. Kinderen tot 50 kilo kunnen probleemloos schommelen. Afmetingen: 450cm breedte x 195cm diepte (excl. glijbaan) x 220cm hoogte. De doorsnede van de bovenbalk bedraagt 10cm en van de poten 8cm. Dit speeltoestel bevat een handleiding.

 

Met SwingKing zullen je kinderen zich dagelijks dansend in de tuin bevinden. Met de houten zandbakken, schommeltoestellen en speelhuisjes kunnen de kinderen zich uitleven in de buitenlucht. Waarom zou je ver weg spelen als het ook dichtbij kan? Met SwingKing bouw je eenvoudig een speeltuin in de achtertuin. De houten constructies zijn zeer stabiel en gemakkelijk in onderhoud. Vanuit het raam houd je zonder moeite je kinderen in de gaten terwijl zij zich verliezen in hun eigen speelparadijs. Spelen in de buitenlucht is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens erg gezond. Door lekker te bewegen blijven kinderen fit en zullen ze zich goed ontwikkelen. Zet de laptop of Ipad uit en laat je kinderen zien dat er buiten ook veel te beleven is. Met de speeltoestellen van SwingKing willen je kinderen elke dag naar buiten.

Specificaties: Houten Speeltoestel met Glijbaan Noortje - Blauw


Extra informatie

EAN: 8717306719414
Merk: SwingKing
Verwachte Levertijd: 3-5 werkdagen
Adviesleeftijd : Vanaf 3 jaar
Kleur: Groen, Houtstructuur
Afmetingen in cm. (LxBxH): 450cm breedte x 375 diepte x 220cm hoogte
Veiligheid: PEFC keurmerk
Glijbaan Platform: Nee
Montagetijd met 2 pers.: 10 minuten
Houtsoort: Nee
Materiaal: Hout
Gewicht: 65

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.