Pool Power 1 Kg Mini Chloortabletten 20 grams Tabletten

Pool Power 1 Kg Mini Chloortabletten 20 grams Tabletten

Met chloortabletten zorgt u voor heerlijk helder schoon en verfrissend zwemwater voor een schone duik!


1 kg, 20 grams tabletten.

Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 19,99

Pool Power 1 Kg Mini Chloortabletten 20 grams Tabletten

Details

Pool Power Long  20-grams tabletten 
Long tabletten zijn een zeer langzaam oplossend desinfectiemiddel voor zacht en hard water. Deze tabletten worden gebruikt voor continue dosering van uw zwembad. 

Zwembad vullen met leidingwater Wij adviseren u om voor het vullen van het zwembad leidingwater te gebruiken. Regenwater of bijvoorbeeld grondwater kunnen onverwachte reacties bv. bruin worden van water geven met zwembadchemicaliën. Informatie over de kwaliteit van het leidingwater o.a. de hardheid van het water kunt u verkrijgen bij uw waterleidingbedrijf. 

Voordat u begint met chloor toevoegen aan het water is het van belang om de pH-waarde van het water tussen 7.2 en 7.6 te hebben. U kunt deze testen met een zwemwater testset. In Nederland is in de meeste gevallen de pH van het leidingwater rond 7.8. Indien nodig, gebruikt u pH-Minus om de pH te verlagen en pH-Plus om de pH te verhogen. 

Oplostijd van het chloor 
Afhankelijk van de wijze waarop u doseert, kan de oplostijd van de tabletten variëren. In een chloordrijver kan de oplostijd van een 20- of 200-grams tablet 5 dagen bedragen, van een tablet direct in de skimmermand geplaatst kan de oplostijd van het tablet variëren tussen 3-5 dagen. Deze indicaties zijn o.a. afhankelijk van de capaciteit van de pomp-filterinstallatie en de wijze waarop een chloordrijver in het zwembad is geplaatst. 

Doseerschema 
In het doseerschema vindt u een aantal zaken voor het bepalen van de aanbevolen continue dosering van uw zwembad. U kunt het type en het bijpassende formaat zwembad kiezen. Het aantal m³ inhoud van een zwembad is zeer bepalend voor de dosering van het chloor. Het chloorgehalte van het zwembad behoort zich tussen de 2 en 5 ppm te bevinden. Wij adviseren u om in de avond na het zwemmen het chloor aan het water toe te voegen. Voeg chloortabletten nooit direct aan het water

Specificaties: Pool Power 1 Kg Mini Chloortabletten 20 grams Tabletten


Extra informatie

EAN: 8717496960269
Merk: Pool Power
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 3 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 1 kg
Materiaal: Chloor
Kleur: Wit
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 1
Diameter in cm.: Nee

Aanvullende producten

€ 19,95
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.