Puzzel-Conserver Permanent

Puzzel-Conserver Permanent

Met de Ravensburger puzzel lijm kunt u uw puzzel vastplakken, zodat u hem kunt neerzetten of ophangen. Ook nadat de puzzel is gelijmd blijft het mogelijk om de stukjes weer voorzichtig uit elkaar te halen. Met de Permanent Puzzel-Conserver van Ravensburger blijven de briljante kleuren van uw puzzel behouden, de lijm zorgt namelijk voor een extra beschermlaag
Leeftijd: Vanaf 1 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 8,75

Puzzel-Conserver Permanent

Details

De Ravensburger Puzzel-Conserver Permanent heeft twee functies: de lijm zorgt ervoor dat u uw puzzel kan vastplakken, zodat u hem kunt neerzetten of ophangen.

Daarnaast geeft Permanent Puzzel-Conserver een beschermlaag over de Puzzel. Zo blijven de kleuren langer mooi en wordt verkleuring onder invloed van (zon)licht voorkomen.

De puzzle-conserver permanent is een speciale lijm om grote puzzels vast te plakken. Aanbrengen op de puzzelnaden en een uur laten drogen. Daarna is de lijm kleurloos en kunt u de puzzel zonder lijst ophangen om nog heel lang te genieten van uw kunstwerk!

Ook nadat u hem heeft gelijmd blijft het mogelijk om de stukjes weer voorzichtig uit elkaar te halen en de puzzel opnieuw te maken.

Puzzel Conserver is de perfecte aanvulling voor alle puzzelfans. Deze puzzellijm mag in geen enkele puzzeluitrusting ontbreken! Bestrijk de in elkaar gepuzzelde afbeelding met de lijm, laten drogen en de nieuwe decoratie is klaar! De lijm is makkelijk te gebruiken dus ook kleine puzzelaars kunnen ermee werken.

Hoe gebruik ik Ravensburger Puzzle Conserver?
Leg de afgewerkte puzzel met de beeldzijde naar boven op een vlakke ondergrond.
Zorg ervoor dat je de Puzzle-Conserver goed schudt voor gebruik!
Bestrijk de bovenzijde van de puzzel met Puzzle-Conserver. Op de Conserver-fles staat vermeld hoeveel je moet gebruiken.
Laat de puzzel 24 uur drogen.
De lijm is sterk genoeg om een puzzel tot 500 stukjes met een zelfklevend haakje aan de muur te hangen. Grotere puzzels met meer dan 500 stukjes moeten ter versteviging op een triplexplaat worden geplakt. Gebruik hiervoor witte (hout)lijm, behangplaksel of Ravensburger Puzzle-Conserver.
Begin bij puzzels van 9.000 of 18.000 stukjes pas met lijmen als alle stukjes (uit alle afzonderlijke zakjes) van de puzzel in elkaar zijn gezet. Gebruik voor het fixeren van de puzzel van 9.000 stukjes drie flessen en voor de puzzel van 18.000 stukjes vier flessen Ravensburger Puzzle-Conserver.

Let bij gebruik op het volgende:
Conserver goed schudden voor gebruik (kleefstoffen zakken naar verloop van tijd naar beneden);
Conserver niet bewaren onder 0°C;
Gebruik niet teveel: als de puzzel bij het aanbrengen nat wordt, kan het karton opzwellen;
Breng de lijm aan tussen de naden en smeer hem niet uit over de afbeelding;
Als er klonters in de Conserver zitten, is deze over datum en niet meer geschikt voor gebruik. Schud de fles om te zien of daar sprake van is;
De spons mag niet worden verwijderd; Houd de Conserver onder de kraan om hem schoon te maken;

Specificaties: Puzzel-Conserver Permanent


Extra informatie

EAN: 4005556179541
Merk: Ravensburger
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 1 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Kleur: Multicolor
Materiaal: Kunststof
Veiligheid: Nee
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.