QUADRO ULTIMATE

QUADRO ULTIMATE

Quadro Ultimate bestaat onder meer uit ruim 90 koppelstukken en ruim 140 buizen, twee aluminium profielen voor extra stevigheid en 30 quadro platen. Hiermee zijn oneindig veel verschillende constructies te maken. De Ultimate kenmerkt zich onder meer door de mogelijkheid tot het maken van lage 20cm traptrede en het meegeleverde baby ballenbakdoek, waarmee een mooi huisje of ballenbak gemaakt kan worden. In totaal komt de Ultimate op bijna 700 onderdelen (incl Quadro schroeven). De Ultimate is in tegenstelling tot de andere basissets in beginsel gemaakt voor proffessioneel gebruik, wat inhoud dat er minder voorbeeld modellen zijn gemaakt. Extra uitdaging dus voor de fanatieke bouwer.

Leeftijd: Vanaf 2 jaar
Levertijd: 1-2 werkdagen

In voorraad
€ 599,00

QUADRO ULTIMATE

  • Quadro Ultimate
  • Quadro Ultimate
  • Quadro Ultimate

Details

De Quadro Ultimate mag zich met uitstek de meest uitgebreide set noemen. De Ultimate behoort oorspronkelijk tot sets voor professioneel gebruik, Deze sets worden gebruikt op scholen, kinderdagverblijven, showrooms en wachtruimtes.

Omdat er veel vraag kwam van ouders met jonge kinderen om een kit samen te stellen, welke meer uit kleinere onderdelen bestaat is hier de Ultimate voor gekozen. deze set is hier zeer geschikt voor. Hij heeft in tegenstelling tot de andere basis sets, meer halve platen en kortere buizen zodat kleinere hoogteverschillen gemaakt kunnen worden. Daarentegen zijn er nog niet veel modellen in de database te vinden, het vergt dus wat meer creativiteit om tot leuke bouwwerken te komen. Maar met zo veel onderdelen zijn er oneindig veel variaties te bedenken en kun je altijd weer een ander speeltoestel of speelhuis maken. 

Tevens heeft de Quadro Ultimate een Baby Ballcage Dakdoek, waarmee een leuk huisje of ballenbak gemaakt kan worden.

De Quadro sets kunnen het hele jaar door buiten gebruikt worden maar ook op de slaapkamer zijn leuke constructies te bedenken. De gratis te downloaden Quadro-app in de app store geeft simpele bouwmodellen zoals een voetbalgoal, treinstation, schip, en vele tunnels, speelhuisjes en klimtoestellen. Kortom dit constructiespeelgoed staat garant voor uren lang speelplezier. 

Mocht u Quadro graag een keer willen bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom te Nijmegen waar een grote opstelling staat met twee ballenbakken, een glijbaan en een huisje zo hoog als het dak!

Specificaties: QUADRO ULTIMATE


Extra informatie

EAN: 4260187756725
Merk: Quadro
Verwachte Levertijd: 1-2 werkdagen
Adviesleeftijd : Vanaf 2 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Blauw, Geel, Groen, Rood
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 1
Diameter in cm.: Nee

 

In dit filmpje wordt gebruik gemaakt van de “universal startersbox”, de “pool large” en de spiraalglijbaan.

 


    

 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.