Ravensburger Kinderpuzzel - Wereldwijde racepret (3x49)

Ravensburger Kinderpuzzel - Wereldwijde racepret (3x49)

Geniet nu driedubbel van je favoriete vriendjes met drie puzzels voor de prijs van een!
Leeftijd: Vanaf 5 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 9,95

Ravensburger Kinderpuzzel - Wereldwijde racepret (3x49)

  • Ravensburger Kinderpuzzel - Wereldwijde racepret (3x49)

Details

Drie puzzels van 39 stukjes in een doos.

Ideaal om met meer kinderen samen te maken, ieder een eigen puzzel en daarna kunnen we ruilen.

Puzzels van 39 stukjes is een overzichtelijk formaat voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Geniet nu driedubbel van je favoriete vriendjes met drie puzzels voor de prijs van een!

De wereld: een puzzelspel. Als het ene stukje naadloos in het andere past en er onder je handen een wereld tot leven komt, dan klopt het hart van de ware puzzelfan een beetje sneller. En bij puzzels van Ravensburger is dat al het geval sinds 1891. Vanaf het begin was het ons doel om puzzels te maken van de hoogste kwaliteit en na al die jaren is dat nog steeds zo.

- Elke dag een beetje beter worden. Dat is ons motto. Zorgvuldig en met ervaring kiezen we onze materialen en onze puzzelafbeeldingen uit. Puzzels van Ravensburger bieden ongeëvenaarde puzzelkwaliteit, zowel wat betreft de afbeelding als het materiaal. De puzzelstukjes zijn zo nauwkeurig gestanst, dat men zelfs een 'klik' kan horen als het ene deel in het andere wordt gelegd. Dit is zo uniek, dat we het een naam hebben gegeven: de Softclick Technology van Ravensburger garandeert puzzelplezier op het hoogste niveau, ongeacht of je een beginnende puzzelaar bent die zich waagt aan een puzzel van 500 stukjes, of een ware professional die de uitdaging aangaat van een puzzel met 18.000 stukjes. Aan de basis van deze premiumkwaliteit ligt jarenlange ervaring, een uitgebreid productieproces en een doel dat ons drijft: het elke dag weer opnieuw rechtvaardigen van ons motto en dat van onze puzzelfans.

- De juiste pasvorm: Ongeacht de omvang van onze puzzels, elk stukje is zeer nauwkeurig vervaardigd. Dankzij onze handgemaakte stansgereedschappen passen alle puzzelstukjes perfect in elkaar. Hierdoor creëren we voor al onze afbeeldingen volledige rust: de afbeelding is gelijkmatig en rustig.

- Uniciteit Elk puzzelstukje is uniek! Onze met de hand getekende puzzelontwerpen en de zelfontworpen speciale gereedschappen maken van elk stukje een kleine persoonlijkheid. In een puzzel met 1.000 stukjes bevinden zich daarom ook daadwerkelijk 1.000 verschillende stukjes. Bij Ravensburger is elke puzzel precies op maat gesneden voor het grootste speelplezier. Stukje voor stukje. Ravensburger is dan ook marktleider in veelzijdigheid en kwaliteit en heeft voor alle puzzelfans de juiste uitdagingen en afbeeldingen.

- Materialen voor een optimale puzzelervaring! We creëren bijzondere waarden met ons bijzondere karton: uniciteit en duurzaamheid. Omdat de samenstelling en lengte van de cellulosevezels optimaal zijn afgestemd op puzzels en de hoogste kwaliteit garanderen. En natuurlijk is ons karton milieuvriendelijk. Ook daar houden we bij de ontwikkeling rekening mee. Voor onze puzzels gebruiken we uitsluitend papier met linnenpersing. Daardoor worden spiegelingen en lichtreflecties op de puzzel geminimaliseerd. En wordt het puzzelplezier echt door niets verstoord.

 - Onze kwaliteitscontroles :Strenger dan de wettelijke eisen! Kwaliteit staat bij Ravensburger bovenaan - elke dag weer. Dankzij onze voortdurende controles kan jij puzzelen met de beste producten. Bij Ravensburger liggen vooral speelmogelijkheden voor kinderen ons na aan het hart. Daarom overtreffen onze controles zelfs de meest strenge wettelijk eisen. Ten slotte moet het puzzelen vanaf het begin voor onbezorgd plezier zorgen!
 

Specificaties: Ravensburger Kinderpuzzel - Wereldwijde racepret (3x49)


Extra informatie

EAN: 4005556092819
Merk: Ravensburger
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 5 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 18 x 18 cm
Kleur: Multicolor
Materiaal: Karton
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.