Ravensburger Tiptoi - boek - Op de Boerderij

Ravensburger Tiptoi - boek - Op de Boerderij

Als je een tiptoi stift hebt kun je er eindeloos leuke produkten bij kopen zoals de globe, puzzels, dierensets, spelletjes of boeken zoals deze.
Leeftijd: Vanaf 5 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 16,95

Ravensburger Tiptoi - boek - Op de Boerderij

Details

Speel tiptoi op de Boerderij, met meer dan 600 levensechte geluiden, gesproken informatie, dialogen en met liefdevol geïllustreerde, gedetailleerde afbeeldingen van machines, gewassen en dieren. Daarbij zijn er veel spannende zoek-, tel- en raadspellen en kinderliedjes om mee te zingen. Zo wordt een bezoekje aan de boerderij een echte belevenis!

Het interactieve leersysteem voor boeken, spellen en puzzels

tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

Voor boeken, spellen en puzzels

Met de tiptoi stift kunnen alle producten die het tiptoi logo dragen, gebruikt worden. Het assortiment bestaat uit boeken, spellen en puzzels met de belangrijkste leer- en kennisthema's voor kinderen van 4 -10 jaar. Voor elk product zijn op het internet de bijbehorende audiobestanden gratis beschikbaar. Op de stift kunnen meer producten gelijktijdig opgeslagen worden.

Exclusief tiptoi stift.

Specificaties: Ravensburger Tiptoi - boek - Op de Boerderij


Extra informatie

EAN: 4005556006120
Merk: Ravensburger
Adviesleeftijd : Vanaf 5 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Karton
Kleur: Multicolor
Veiligheid: CE keurmerk
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

tiptoi van Ravensburger

tiptoi01tiptoi Ravensburger

Dat tiptoi in 2012 de titel speelgoed van het jaar geeft gewonnen begrijp ik helemaal. Het interactieve leersysteem van Ravensburger is echt heel leuk en super leerzaam. Met een speciaal ontworpen tiptoi stift kunnen kinderen op de illustraties en teksten tippen. Vervolgens krijgen ze het bijbehorende geluid, een gesproken tekst of muziek te horen. De stift functioneert met de boeken, spellen en puzzels van tiptoi. Vandaag laat ik jullie twee tiptoi producten zien. De Starter Set met een stift + een boek Op de boerderij en een uitbreiding Avontuur in het dierenrijk. Het geluid van de stift is van goede kwaliteit, de verschillende stemmen zijn goed verstaanbaar. Er wordt rustig en duidelijk gesproken. Eventueel kun je een koptelefoon op de stift aansluiten. tiptoi van Ravensbuger is een absolute aanrader en het geld meer dan waard.

Adviesprijs Starter Set met een stift + en een boek Op de boerderij € 49,95
Adviesprijs Uitbreiding Avontuur in het dierenrijk € 21,99

tiptoi01tiptoi Starter Set
Inhoud: tiptoi stift, USB kabel, boek Op de boerderij.

tiptoi02
Met de speciale stift op de boerin tippen en ze vertelt een informatief verhaaltje over de boerderij.
Je kindje kan van alles aantippen, elke bladzijde biedt een nieuwe belevenis. Dit zorgt voor veel speelplezier.

tiptoi04
Op elke rechter pagina in het boerderij boek vind je deze symbolen. Aan de hand van deze symbolen kan je kindje kiezen wat te gaan doen. Ontdekken, weten, vertellen of een spelletje. Bijvoorbeeld het spelletje Ik zie, ik zie wat jij niet ziet. Met het vierkantje in het rood kun je stoppen en met de pijlen in het groen wordt de laatste zin of geluid herhaald.

 

Aanvullende producten

€ 49,95
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.