Ravensburger Tiptoi - De Stift

Ravensburger Tiptoi - De Stift

Tiptoi starter Stift om te combineren met de boeken, leerspellen en puzzels.
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 43,95

Ravensburger Tiptoi - De Stift

Details

De tiptoi® stift – één voor alle De stift functioneert met alle producten die tiptoi®-Logo dragen. Dat zijn drie boeken, vier spannende leerspellen, twee puzzels en een interactieve puzzleball®. In de twee Starter-Sets is de stift al meegeleverd. Voor elk ander product kunnen de audiobestanden van het internet worden gedownload en op de stift worden geladen – eenvoudig, veilig en kosteloos!

Leren was nog nooit zo levendig en leuk als met tiptoi®, het interactieve leersysteem van Ravensburger! De unieke stift voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan een complete serie tiptoi® producten: Tipt een kind op de tiptoi® boeken, spellen en puzzels, dan komen deze op fascinerende wijze tot leven.

Dan vertelt de slimme stift avontuurlijke verhalen vol wetenswaardigheden, laat hij levensechte stemmen en geluiden horen, stelt hij vragen of neemt hij je mee door spannende raadsels en zoekspellen.Zo levendig was leren nog nooit!
En ook niet zo veelzijdig. De intelligente elektronica in de stift zorgt keer op keer voor nieuwe verrassingen en afwisselende informatie. De ene keer verandert de tiptoi® in een verhalenverteller, of in een spelleider, en een andere keer vertelt hij vier- tot zesjarigen wat ze willen weten of hij stelt ze vragen en controleert de antwoorden.

Zo weten de kinderen altijd of ze het goed of fout hadden en leren zo bij iedere tip met de tiptoi®. En als de kinderen een keer geen zin hebben om te leren? Dan leren ze alsnog: Met fascinerende spellen leren ze vol plezier en motivatie. En de ouders? Die zijn verbaasd! Omdat de stift zo speels en gemakkelijk aanzet tot leren en zo eenvoudig te bedienen is dat de kinderen geheel zelfstandig de tiptoi® spellen, boeken en puzzels kunnen ontdekken.

Specificaties: Ravensburger Tiptoi - De Stift


Extra informatie

EAN: 4005556007899
Merk: Ravensburger
Adviesleeftijd : Vanaf 4 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multicolor
Veiligheid: CE keurmerk
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.