Loopfietsen

Voor peuters en kleuters die nog net te klein zijn om op een echte fiets te rijden, is de loopfiets een uitkomst. Op deze fietsjes zonder trappers kunnen ze leren sturen en het gevoel van evenwicht op een fiets krijgen. Doordat kinderen zo hun grove motoriek en evenwichtsgevoel ontwikkelen, kunnen zij later makkelijker de overstap naar een echte fiets maken. Bij ToysGarden heeft u de keuze uit metalen en houten loopfietsen. Wij zijn dealer van bekende merken als: Puky, Volare, Yipeeh, Pinolino en Little Tikes.

 

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Binnenband 12 inch

    € 6,50

    Binnenband voor alle 12 inch bandjes van fietsen, loopfietsen of stepjes met normale luchtbanden. Meer info
  2. PUKY Loopfiets LR Light BR Antraciet (4091)

    € 189,00

    Deze stoere loopfiets is voorzien van een aluminium frame met achterwielvering, aluminium vork -en naven, Aheadset stuur inclusief kindvriendelijke handrem. De LR Ride is tevens voorzien van een speciaal loopfietszadel met transporthandvat en stevige luchtbanden. Extra veiligheidskenmerken zijn de veiligheidshandvatten en de stevige poedercoating als bescherming tegen krassen en lakverlies. Kortom de LR Ride is een topper onder de loopfietsen. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar of met een lichaamslengte vanaf 90cm.

    Meer info
  3. PUKY Loopfiets Starter LR M Roze (4061)

    € 79,00

    De Puky LR M is een mooie instap loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar. De PUKY 4061 loopfiets is uitgevoerd in roze met witte velgen enzwart stuur. De Puky LR M is voorzien van een extra lage instap, hoogwaardige foambanden en een speciaal loopfietszadel. Het totale gewicht van deze loopfiets is slechts 3,5 kg.

    Meer info
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
<< Terug naar Rijdend speelgoed

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.