Skelters

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
  1. BERG Buddy Fendt Skelter

    € 405,00

    Er is nu naast de Buddy John Deere ook een BERG Buddy Fendt. Deze stoere skelter is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en heeft net als de Fendt tractoren een groen frame en rode velgen. Meer info
  2. BERG Skelter X-Cross BFR

    € 765,00

    De nieuwe BERG Skelter X-Cross BFR is een stoere zwart/oranje skelter die formidabel rijd vanwege zijn BFR systeem (remmen, stoppen achteruitrijden), schommelas, versterkt frame en robuuste luchtbanden. De Black Edition is tevens voorzien van een verbeterd stoelframe, trekhaak en aerodynamische spoiler en spatborden.

    Meer info
  3. BERG Skelter XL Black Edition BFR

    € 755,00

    De nieuwe BERG Skelter Black Edition BFR is een stoere zwarte skelter die formidabel rijd vanwege zijn BFR systeem (remmen, stoppen achteruitrijden), schommelas, versterkt frame en robuuste luchtbanden. De Black Edition is tevens voorzien van een verbeterd stoelframe, trekhaak en aerodynamische spoiler en spatborden.

    Meer info
  4. BERG Buzzy Skelter Fiat 500

    € 149,00

    De eerste superstoere echte BERG skelter voor kinderen vanaf 2 jaar. Leren trappen was nog nooit zo makkelijk, met de BERG Buzzy doe je de eerste trapervaring op zonder risco op omvallen. Nu in coole Fiat 500 uitvoering!

    Meer info
  5. BERG Buddy Lua

    € 339,00

    De BERG Buddy Lua behoort tot de sterkste skelters voor kids vanaf drie jaar. Uiteraard is deze junior BERG skelter inclusief verstelbare stoel, stuur, terugtraprem, schommelas en vrijloopautomaat. Meer info
  6. BERG Farm Skelter XL Case IH BFR

    € 915,00

    De BERG Case IH BFR is een indrukwekkende BERG skelter. Met z'n grove tractor banden, schommel-as, vrijloop, achterspatborden en tractoruitlaat is ruig terrein met modder voor jou geen probleem meer! Wil je je skelter nog stoerder maken, dan zijn er tal van coole uitbreidingen, zoals een hefinrichting voor -en achter, sportstuur, zwaailicht, boordcomputer en een coole trailer.

    Meer info
  7. BERG Skelter Junior Buddy Jeep

    € 365,00

    De enige echte BERG Off road skelter voor kinderen vanaf drie jaar is de JEEP Buddy Junior. Uiteraard inclusief verstelbare stoel, terugtraprem, schommelas en vrijloopautomaat. Geheel in de echte JEEP kleuren kun je met deze off road skelter lekker door het bos scheuren. Meer info
  8. BERG Buddy John Deere

    € 405,00

    De BERG Buddy John Deere is een stoere skelter voor kinderen vanaf 3 jaar. Door de offroad banden heeft deze skelter veel grip op onverharde wegen. Om deze Buddy nog leuker te maken kun je er een BERG junior aanhanger achter hangen of er een zwaailicht of vlag op monteren. Meer info
  9. BERG Buzzy Bloom Skelter

    € 169,00

    De BERG Buzzy Bloom is een schattige meisjes skelter voor kinderen vanaf 2 jaar. De Buzzy Bloom is voorzien van een roze mandje en een leuk vlindermotief. De zachte pastelkleuren geven deze Buzzy een vrolijk en lieve uitstraling.

    Meer info
  10. BERG Skelter XL Race GTS BFR

    € 809,00

    Hoe lang droom jij al over een echte race wagen? Met de stoere BERG Race GTS kijkt iedereen jou na, als ze de kans krijgen tenminste, want jij scheurt er gauw vandoor! Dankzij de luchtgevulde banden en aerodynamische spoiler ben jij gegarandeerd van hoge snelheden. Maak jouw skelter nog leuker met verschillende accessoires.

    Meer info
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
<< Terug naar Skelters

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.