Tractors en aanhangers

Waar kun je nou beter buitenspelen dan rondom de boerderij en wat spreekt de jonge mannen het meeste aan op de boerderij: natuurlijk dé tractor!! Echte stoere mannen rijden op zo’n groot gevaarte over het erf en op het land. Met o.a. de Rolly Toys tractoren kan dit allemaal gerealiseerd worden. Bovendien geven de vele accessoires de mogelijkheid om te variëren en uren speelplezier te hebben. We hebben alle modellen van de John Deere Rolly Toys tractors op voorraad, zodat er voor een brede leeftijdscategorie een passende traptractor te vinden is.

 

 

 

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Rolly Toys - rollyTanker

    € 89,95

    Een aanhanger om echt water mee te vervoeren, dat moet wel pret opleveren in de zomer. De tankwagen heeft aan de achterzijde van de tanker een sproeier om water over de grond uit te sproeien. Deze aanhanger is geschikt voor de rollyJunior, rollyFarmtrac en de rollyX-trac.

    Meer info
  2. Rolly Toys - Lier Groen

    € 26,95

    Met de Rolly Toys lier kunnen allerlei voorwerpen binnengetakeld worden. Een dubbel touw en degelijke haak zorgen voor extra stevigheid. De lier kan zowel aan de voor als achterkant van een Rolly tractor worden bevestigd.

    Meer info
  3. Rolly Toys - rollyKid Valtra met aanhanger

    € 89,95

    Rolly Toys instapmodel voor traptractors. Deze mooie Massey Ferguson tractor is standaard uitgerust met een kleine aanhanger en kan worden uitgebreid met een voorlader, graafarm, geluidsstuur en zwaailicht. Dit is de ideale traptractor voor de overstap van loopauto naar trapauto.

    Meer info
  4. Rolly Toys - rollyKid Fendt 516 Vario met aanhanger

    € 115,00

    Rolly Toys instapmodel voor traptractors. Deze mooie Fendt 516 Vario tractor is standaard uitgerust met een kleine aanhanger en kan worden uitgebreid met een voorlader, graafarm, geluidsstuur en zwaailicht. Dit is de ideale traptractor voor de overstap van loopauto naar trapauto.

    Meer info
  5. Rolly Toys - rollyKid Deutz-Fahr met Voorlader en Aanhanger

    € 115,00

    Deze Rolly Toys - rollyKid Deutz-Fahr met Voorlader en Aanhanger is standaard uitgerust met een rollyKid Trailer en rollyKid Lader. Dit instapmodel is geschikt vanaf 2,5 jaar.

    Meer info
  6. RollyToys - RollyDumperKid CAT- Traptractor met Kiepbak

    € 94,95

    De gele RollyKid Dumper Cat traptractor is ideaal voor alle kinderen die graag alle kneepjes van de (tuin)bouw willen gaan ontdekken. Laat ze opstappen en hun fantasie te werk gaan! Deze traptractor is gemaakt van stevig kunststof, hierdoor kan de RollyKid Dumper Cat wel tegen een stootje. De tractor van Rolly Toys heeft een afmeting van 93 x 52 x 44 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

    Meer info
  7. Rolly Toys - rollyBox John Deere

    € 43,95

    De rollyFarm trailer van John Deere is een handig aanhangertje voor achter de tractor. De Farm trailer heeft een scharnierende achterklep die opengeklapt kan worden om er spulletjes in te leggen en is geschikt voor: rollyFarmtrac, rollyX-trac en rollyJunior Trac.

     

    Meer info
  8. Rolly Toys - rollyBox Grijs/Rood

    € 43,95

    Rolly Toys - rollyBox Grijs/Rood

     

    Meer info
  9. € 45,00

    Rolly Toys - rollyBox Grijs/Rood

     

    Meer info
  10. Rolly Toys - Zwaailicht Blauw

    € 19,95

    Leuke accessoire die geschikt is voor bijna alle RollyToys traptractors. Hiermee komt de tractor nog meer tot leven en wordt bovendien nog veiliger ook. Zeker met slecht weer en in het donker wordt uw kind eerder opgemerkt met zijn zwaailicht aan. De rollyFlashlight is er in het oranje en in het blauw. Meer info
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
<< Terug naar Rijdend speelgoed

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.