Rolly Toys tractors

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
  1. Rolly Toys - rollyKid Fendt 516 Vario met aanhanger

    € 115,00

    Rolly Toys instapmodel voor traptractors. Deze mooie Fendt 516 Vario tractor is standaard uitgerust met een kleine aanhanger en kan worden uitgebreid met een voorlader, graafarm, geluidsstuur en zwaailicht. Dit is de ideale traptractor voor de overstap van loopauto naar trapauto.

    Meer info
  2. Rolly Toys - rollyKid Valtra met aanhanger

    € 89,95

    Rolly Toys instapmodel voor traptractors. Deze mooie Massey Ferguson tractor is standaard uitgerust met een kleine aanhanger en kan worden uitgebreid met een voorlader, graafarm, geluidsstuur en zwaailicht. Dit is de ideale traptractor voor de overstap van loopauto naar trapauto.

    Meer info
  3. Rolly Toys - rollyKid John Deere met aanhanger

    € 82,95

    Deze RollyKid John Deere tractor is standaard uitgerust met een kleine aanhanger en kan worden uitgebreid met een voorlader, graafarm, geluidsstuur of zwaailicht. Dit instapmodel is geschikt vanaf 2,5 jaar. Meer info
  4. Rolly Toys - rollyMinitrac John Deere 6150R

    € 59,95

    Geheel in John Deere stijl is dit een zeer stoere minitrac. Hij heeft fluisterwielen voor de papa’s en mama’s en een toeter voor de kleine. De motorkap kan omhoog en een handige aanhanger kan als optie worden toegevoegd. Met z’n 1,8 kilo is deze looptractor soepel in gebruik.

     

    Meer info
  5. Rolly Toys - rollyMinitrac New Holland T6010

    € 59,00

    Geheel in New Holland stijl. Deze stoere minitrac heeft fluisterwielen voor de papa’s en mama’s en een toeter voor de kleine. De motorkap kan omhoog en een handige aanhanger kan als optie worden toegevoegd. Met z’n 1,8 kilo is deze looptractor soepel in gebruik.

     

    Meer info
  6. Rolly Toys - rollyMinitrac Massey Ferguson 5470

    € 59,00

    Geheel in MF stijl. Deze stoere minitrac heeft fluisterwielen voor de papa’s en mama’s en een toeter voor de kleine. De motorkap kan omhoog en een handige aanhanger kan als optie worden toegevoegd. Met z’n 1,8 kilo is deze looptractor soepel in gebruik.

     

    Meer info
  7. Rolly Toys - rollyMinitrac CAT Dumper

    € 62,50

    Stoere loopkiepwagen waarvan de bak echt gekiept kan worden. Deze CAT loopwagen is geschikt voor kinderen vanaf 1½ jaar. Alle minitrac looptractors hebben fluisterwielen waardoor zo ook ideaal zijn voor binnen. Op het stuur zit een toeter en de CAT dumper is rondom voorzien van stoere logostickers.

     

    Meer info
  8. Rolly Toys - rollyMinitrac Carabella

    € 54,95

    De rollyMinitrac Carabella is de enige echte meisjestractor. Met een zuurstok roze kleur en versiert met vlinders en een prinses op de voorkant heeft deze looptractor enorme aantrekkingskracht op jonge meisjes. De Minitrac tracors zijn stevig en stabiel gebouwd, waardoor kinderen niet snel zullem omvallen. De motorkap van de Carabella kan geopend worden en de kleine meid kan iedereen laten weten dat ze eraan komt middels de toeter op het stuur. Meer info
  9. Rolly Toys - rollyMinitrac Valtra

    € 54,95

    Rolly Toys - rollyMinitrac Valtra Meer info
  10. Rolly Toys - rollyMinitrac Claas Xerion

    € 69,95

    De Rolly Toys - rollyMinitrac Claas Xerion is een kleine krachtpatser voor stoere jongens. Deze rollyMinitrac is voorzien van de bekende Claas kleurstelling en heeft een stoere tractor uitlaat. De motorkap van deze looptractor is te openen. 

     

    Meer info
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
<< Terug naar Tractors en aanhangers

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.