Rolly Toys - rollyJunior Lader

Rolly Toys - rollyJunior Lader

Handige voorlader om diverse materialen me op te scheppen en te verplaatsen. De rollyJunior lader is te bedienen met twee hendels vlak bij het stuur en de bak middels een schuif aan de zijkant van de voorlader. De hele voorlader weegt maar 2 kilo en is eenvoudig te monteren op elke rollyJunior tractor

Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 28,95

Rolly Toys - rollyJunior Lader

  • Rolly Toys - rollyJunior Lader

Details

De rollyJunior lader is een geweldige accessoire voor de junior tractors. Met deze voorlader wordt de tractor een echt werkpaard. Allerhande materialen kunnen opgeschept en verplaatst worden. De voorlader is eenvoudig te bevestigen middels twee pennen en kan met behulp van twee hendels bediend worden. De bak van de rolly toys voorlader werkt met een schuif aan de zijkant van de voorlader. Met deze schuif kan de bak omhoog en omlaag worden gedaan. De arm van de voorlader kan worden vastgezet, zodat hij niet verder zakt en er met de tractor inclusief lading gereden kan worden. De junior voorlader weegt 2 kilo en heeft een afmeting van: 81 x 37 x 33cm.

- ToysGarden heeft in Nijmegen een ruime voorraad aan (John Deere) RollyToys tractors en accessoires. Als u voor 16:00 uur besteld, kunnen we het nog dezelfde dag versturen.

- U heeft bij ToysGarden ook de mogelijkheid om deze traptrekkers gratis af te halen, wij laten u in dat geval weten zodra uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

- Heeft u problemen hebben met uw RollyToys product of zoekt een los onderdeel, neem dan contact met ons op, wij zullen proberen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

 

Montagehandleiding rollyJunior lader 409334:

 


Montagehandleiding rollyKid trailer Montagehandleiding rollyJunior lader

 

Specificaties: Rolly Toys - rollyJunior Lader


Extra informatie

EAN: 4006485409334
Merk: RollyToys
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Kleur: Geel, Grijs
Adviesleeftijd : Vanaf 3 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 81 x 37 x 33
Materiaal: Kunststof
Veiligheid: TÜV en CE keurmerk
Verstelbare zitting: Nee
Gewicht: 2.0000

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.