Rolly Toys - rollyMinitrac CAT Dumper

Rolly Toys - rollyMinitrac CAT Dumper

Stoere loopkiepwagen waarvan de bak echt gekiept kan worden. Deze CAT loopwagen is geschikt voor kinderen vanaf 1½ jaar. Alle minitrac looptractors hebben fluisterwielen waardoor zo ook ideaal zijn voor binnen. Op het stuur zit een toeter en de CAT dumper is rondom voorzien van stoere logostickers.


 

Leeftijd: Vanaf 1.5 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 62,50

Rolly Toys - rollyMinitrac CAT Dumper

  • Rolly Toys - rollyMinitrac CAT Dumper
  • Rolly Toys - rollyMinitrac CAT Dumper

Details

De minitrac serie van Rolly Toys bevat de kleinste looptractors op de markt. De vorm maakt ze ideaal voor kinderen vanaf 1½. Jaar. Met deze minitractortjes kunnen ze lekker rondkarren en spelenderwijs aan hun motoriek werken. De nieuwe modellen van 2012 zien er echt fantastisch uit, geheel in stijl met het corresponderende merk.

Om het voor de papa’s en de mama’s ook leuk te houden, hebben alle rolly -looptractors fluisterwielen gekregen. Hierdoor zijn ze ook erg geschikt om binnen mee te rijden. Natuurlijk willen die kleine boertjes en boerinnetjes ook laten weten dat ze eraan komen, dus zit er op het stuur een Tut Tut!!. Geheel in lijn met de grote jongens, hebben de minitrac’s ook plek voor een aanhanger. Deze is als accessoire bij te bestellen en kan eenvoudig aan de looptractor worden vast gemaakt. Mocht de kleine motorpech krijgen dan kan de motorkap omhoog en zit er misschien wel iets lekkers onder de kap.

- ToysGarden heeft in Nijmegen een ruime voorraad aan (John Deere) Rolly Toys tractors en accessoires. Als u voor 16:00 uur besteld, kunnen we het nog dezelfde dag versturen.

- U heeft bij ToysGarden ook de mogelijkheid om deze traptrekkers gratis af te halen, wij laten u in dat geval weten zodra uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

- Heeft u problemen hebben met uw RollyToys product of zoekt een los onderdeel, neem dan contact met ons op, wij zullen proberen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

 

Montagehandleiding rollyMinitrac 132249 CAT Dumper:

Montagehandleiding rollyMinitrack

 Montagehandleiding rollyMinitrac

 

 

Specificaties: Rolly Toys - rollyMinitrac CAT Dumper


Extra informatie

EAN: 4006485132249
Merk: RollyToys
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Kleur: Geel, Zwart
Adviesleeftijd : Vanaf 1.5 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 63 x 30 x 41
Materiaal: Kunststof
Veiligheid: TÜV, CE en Spiel Gut keurmerk
Verstelbare zitting: Nee
Gewicht: 5.4000

Aanvullende producten

€ 27,50
   

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.