Swish thinkfun

Swish thinkfun

Wie maakt de meeste kaartcombinaties en wint het spel?
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 14,95

Swish thinkfun

  • Swish thinkfun
  • Swish thinkfun

Details

Beschrijving: Een spel Swish bestaat uit 60 transparante kaarten, waarop gekleurde en stippen en ringen staan. Start het spel door 16 kaarten ( 4 x 4) op tafel te leggen. Dan probeer je in je hoofd een “Swish” te maken. Een “Swish” is een stapeltje kaarten waarbij de gekleurde stippen in de ringen vallen van dezelfde kleur. Je hebt minimaal 2 kaarten nodig voor een “Swish” maar “Swishes” van meerdere kaarten zijn ook mogelijk. Meer kaarten, meer punten! Denk je dat je een “Swish” hebt dan roep je “Swish”. Je pakt de kaarten en legt ze op elkaar, daarbij mag je de kaarten omdraaien en/of roteren.

Heb je het goed dan zijn de kaarten voor jou. Heb je het fout dan leg je de kaarten terug plus een kaart van een eerdere “Swish”. Heb je nog geen “Swish” dan hoef je deze boete niet te betalen. Als de kaarten van de “Swish” van tafel genomen zijn, worden de gaten met nieuwe kaarten opgevuld en stijgt de spanning weer. Wie heeft als eerste een “Swish” gevonden? Als alle kaarten zijn uitgelegd en niemand meer een “Swish” kan maken is het spel afgelopen. Wie de meeste kaarten heeft wint!

Een leuke manier voor kinderen vanaf 8 jaar om het ruimtelijk inzicht te trainen en de wiskundige vaardigheid te ontwikkelen.

Een spannend spel! Wie ziet de “Swish” het eerst en scoort de punten? Pak je een “Swish” van 2 kaarten of durf je te zoeken naar een betere “Swish”? Je oefent in patroonherkenning. Je vraagt je af: “Als ik die kaart nou omkeer, past die paarse stip dan in de ring, o nee dan valt de oranje stip nergens in.” Denk niet te lang, voor je het weet roept een ander “Swish.” Snel denken is een must! Misschien herken je dit van het spel “Set.” Je kunt het spel moeilijker maken door alleen te gaan voor bijvoorbeeld “Swishes” van 3 of 4. Speel je met een kind dan kun je afspreken dat jij alleen “Swishes” van 3 en hoger pakt. Maar pas op misschien is je kind wel sneller dan jij….! Swish is een leuk familiespel dat het ruimtelijk IQ bevordert! Je maakt een Swish door twee of meer kaarten op elkaar te leggen zodat elke bal in een hoepel van dezelfde kleur past. Flip, draai en stapel de doorzichtige kaarten in je gedachten om zoveel mogelijk Swishes te maken. Hoe meer Swishes je maakt, hoe meer punten je ontvangt!

Specificaties: Swish thinkfun


Extra informatie

EAN: 5425004735157
Merk: ThinkFun
Adviesleeftijd : Vanaf 8 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multicolor
Veiligheid: Nee
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.